Pontosan mire is van szüksége egy újszülöttnek a kórházban? Miből mennyit érdemes vinni? Rugi, body, pelus stb. ilyenekre gondolok.
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 09:34
1/5 anonim válasza:
- ruhát most ne vigyél, adnak benn - majd mikor viszitek haza a babát, csak akkorra kell
- textilpelus 3-4 (egy a feje alá alváshoz)
- sima pelus napi 6-7-tel számolj, bár eleinte úgysem fog annyit üríteni (nem lesz mit), de fő a biztosság
- takaró
2/5 anonim válasza:
Nekem a nagyfiamnál nem kellett ruha, míg ott voltunk, kórházit adtak rájuk.
A kicsinél (másik kórház) már saját ruhába öltöztettük.Nálam volt pelus, törlőkendő, popsikrém, 4-5 body, 3-4 ingecske/pulcsi, 2-3 nadrág vagy rugi 3-4 db.Ennyi elég volt, császár után 4 nap múlva hazaengedtek de amúgy is kimostam ott minden nap a levetett ruhácskáit.(Kis üvegben vittem mosóport).Ja és egy kis takaró sem árt, ha van, bár kórháza válogatja.
3/5 anonim válasza:
Kórháza válogatja. Nekünk pelust, popsitörlőt és krémet kellett bevinni. Ruha az kórházi volt, nem kellett külön vinni. Én vittem cumit is, hogy ne a használtat nyomják a szájába. Így is paráztam, hogy szájpenészes lesz a cumisüveg miatt,(szerencsére nem lett neki) mert ugye nem indult meg a tejem, így már tápszert kapott a 2. nap végén.
4/5 anonim válasza:
Én vittem Neki rucit. Mivel 3napig voltunk bent így vittem 3body, 3rugit (bent adtak rá ruhát). Pelus, popsitörlő, popsikrém, textilpelusból egy 5db, takaró, vihetsz Neki akár kis zoknit is.
5/5 anonim válasza:
számolni kell a sárgasággal, ami plusz 2 napot jelenthet..ezért 4-5 body, 3 rugdalózó, kistakaró, cérnasapi, kesztyű a karmolás ellen, pelenkák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!