Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iskolatáska-mizéria! Hol...

Iskolatáska-mizéria! Hol találok ilyen táskát?

Figyelt kérdés

Most megy gimnáziumba a legkisebb lányom, és már hetek óta olyan táskát keresünk neki, ami viszonylag egyedi, amivel nem találkozni minden sarkon (ilyesmi: [link]

Nagyon szereti az ilyen csecsebecséket, van is egy internetes oldal, ahonnan rendelgetni szokott, de nem talál olyan iskolatáskát, ami elnyerné a tetszését.

Kamaszok, Szülők! Akik esetleg hasonló táskát hordtak, milyen oldalon lehetne beszerezni? (Mivel vidéken lakunk, ezért sajnos az ilyen budapesti boltok kilőve.)

Vagy ha esetleg nem is ilyen féloldalas táska, hanem a rendes értelembe vett iskolatáska, akkor milyet ajánlotok, ami elég egyedi?

Köszönöm előre is a segítséget!

2013. aug. 21. 23:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Talán ez a link jó lesz:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. aug. 21. 23:54
 2/17 A kérdező kommentje:

Valamiért egyiket se lehet megnézni. :(

[link]

2013. aug. 21. 23:55
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
anyuka létedre a lányodnak biztos ne vegyél oldaltáskát, szétcseszi az egész hátát/gerincét. lehet egyedi normális iskolatáskát venni. az egészség fontosabb, mint hogy ki mennyire egyedi.
2013. aug. 22. 00:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Abban tudsz esetleg segíteni, hogy milyen internetes oldalon találok ilyen (általad ajánlott) rendes hátitáskát, ami mégis egyedi?

Egyébként ez lenne élete első oldaltáskája, eddig mindig olyat hordott, ami jó volt a hátának, és most, mivel a gimnázium sokkal közelebb van, mint az általános iskola és biciklivel fog járni (télen pedig én hozom-viszem autóval), talán nem lesz baj a hátával. :)

2013. aug. 22. 00:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimondottan ez a táska kell, akkor itt megtudod rendelni: [link]
2013. aug. 22. 01:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, ezt tudom.

Csak gondoltam, mielőtt megrendeljük, még megkérdezném mások véleményét is, hogy ismertek-e esetleg ehhez hasonló oldalakat? Illetve szerintetek nem "ciki" egy gimis lánynak egy ilyen táska?

2013. aug. 22. 01:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ebbe a táskába be fognak férni a cuccai gratulálok neki:D én most megyek 10.-be.. de 9.-be 3x ekkora táskába is alig tudtam belerakni a cuccaim:)
2013. aug. 22. 02:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

ciki az, amit ő annak tart,

de hogy kevésnek kevés, az is biztos!

Egy ekkora táska nem elég középiskolába.

2013. aug. 22. 02:21
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is ekkora táskám volt gimiben, és bőven elég volt. Nem kell 6 darab kikeményített füzettokban tartani a füzeteket, meg nem kell 50 részes sminkszettet vinni, és akkor hidd el, elég. Nekem szinte fájt, amikor olyan táskával láttam valakit, hogy majdnem belefért volna, nem is akarom tudni, milyen súlya lehet annak. Még hogy jó a gerincnek... 50 kiló fölösleg minden, csak nem jó, mégha egyenletesen oszlik is el.
2013. aug. 22. 03:02
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Ez egy sajátkészítésű táska...minta alapján ikea textilből(bár nem találtam meg a kínálat közt most), nem is bonyolult megvarrni, ha van gépe valakinek.

Iskolatásknak kicsi.

A mi időnkben snassz strapás egyszímű táskája volt azoknak, akik egyedit akartak, mert ők tették egyedivé...

Kitűzők...filccel ráírtak, biztostűvel rögzítettek dgokat rá...

2013. aug. 22. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!