Iskolatáska-mizéria! Hol találok ilyen táskát?
Most megy gimnáziumba a legkisebb lányom, és már hetek óta olyan táskát keresünk neki, ami viszonylag egyedi, amivel nem találkozni minden sarkon (ilyesmi: [link]
Nagyon szereti az ilyen csecsebecséket, van is egy internetes oldal, ahonnan rendelgetni szokott, de nem talál olyan iskolatáskát, ami elnyerné a tetszését.
Kamaszok, Szülők! Akik esetleg hasonló táskát hordtak, milyen oldalon lehetne beszerezni? (Mivel vidéken lakunk, ezért sajnos az ilyen budapesti boltok kilőve.)
Vagy ha esetleg nem is ilyen féloldalas táska, hanem a rendes értelembe vett iskolatáska, akkor milyet ajánlotok, ami elég egyedi?
Köszönöm előre is a segítséget!
Köszönöm a választ!
Abban tudsz esetleg segíteni, hogy milyen internetes oldalon találok ilyen (általad ajánlott) rendes hátitáskát, ami mégis egyedi?
Egyébként ez lenne élete első oldaltáskája, eddig mindig olyat hordott, ami jó volt a hátának, és most, mivel a gimnázium sokkal közelebb van, mint az általános iskola és biciklivel fog járni (télen pedig én hozom-viszem autóval), talán nem lesz baj a hátával. :)
Igen, köszönöm, ezt tudom.
Csak gondoltam, mielőtt megrendeljük, még megkérdezném mások véleményét is, hogy ismertek-e esetleg ehhez hasonló oldalakat? Illetve szerintetek nem "ciki" egy gimis lánynak egy ilyen táska?
ciki az, amit ő annak tart,
de hogy kevésnek kevés, az is biztos!
Egy ekkora táska nem elég középiskolába.
Ez egy sajátkészítésű táska...minta alapján ikea textilből(bár nem találtam meg a kínálat közt most), nem is bonyolult megvarrni, ha van gépe valakinek.
Iskolatásknak kicsi.
A mi időnkben snassz strapás egyszímű táskája volt azoknak, akik egyedit akartak, mert ők tették egyedivé...
Kitűzők...filccel ráírtak, biztostűvel rögzítettek dgokat rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!