Iskolatáska. Milyen legyen? Képet légyszives linkeljetek
Még nagyon kezdők vagyunk :) Most kezdjük az első osztályt.
Én ilyenre gondoltam,csak szerintem kicsi a pakolós része.
Szia!
Remélem beadja.
Ilyenünk van, igaz kislánynak.
De 2 nagy rekesze van, a hátsó elég a könyveinek, az első a füzeteknek, és még sok minden fér előre is.
Az a lényeg, hogy széles pántja legyen, hogy ne nyomja a kicsit. Kell merevítő a hátuljába, és kell hogy legyen benne egy külön rekesz, amibe a kaját, innivalót teszed neki, hogy ha esetleg kifolyik, ne a könyvekre menjen.
Amúgy apukámtól kapta, én nem ilyet vettem volna neki, hanem azt, amelyiket lehet háton is hordani, és kinyitható fogantyúval húzható is.
Igazából elsőben szerintem nincs olyan iskolatáska, ami kicsi, mert sok helyen a könyveket bent hagyják, nálunk is, plusz az összes felszerelést. Haza alig pár darabot hoznak, mint az olvasókönyv, tolltartó, üzenőfüzet. Van olyan gyerek, aki ezeket kézben hozza haza, még a táskát is bennthagyja.
De iskola és helyfüggő. Nálunk ez egy falusi katolikus iskola.
Mi is ebben a cipőben járunk. Én holnap megyek az Auchan-ba táskát nézni. 5990-ért láttam az újságban nagyon jót.
Van több mintával is azt írta az újság és most féláron meg lehet venni aug. 1-ig van akcióban. 3 vagy 4 rekesze van belül, oldalt italtartó, az alja műanyag és a háta is ergonomikus kialakítású.
sztem a gabol táskák nagyon jók:) 4.ig hordtam utána is csak azért nem mert már nem tetszett a mintája
nekem ilyen volt csak más mintával:
Https://
weheartit.com/entry/67756619/via/
IlDinnye15
K
az öcsémnek ilyen van:
Tesómék és unokatesómék vannak ebben a szituban, iskolás lesz mindkettő gyermeke.
Az egyik herlitz-es szettet vett, a másikuk pedig lego star wars-os táskát. A Szett 22.000ft volt a star wars-os táska pedig 20.000.
Mi tavaly kezdtük az elsőt. Vettem egy Budmilt hát a kisebbiknek nem fogok , mert elkapott minket egy nagy vihar és beázott teljesen kiakadtam szóval egy iskolatáska miért ázik be? Ja igen és 2 Budmil tolltartót használtunk el egy év alatt. Most már nem olyat vettem.
De találtam Tescóban egy 3000 ft-os neve nincs táskát sokkal jobb , a formája és nem ázik be.
Mi Belmil táskát vettünk a lányomnak, nagyon jónak tűnik. A nagyobbik méretet vettük, mert az jó tágas, és több rekesze van.
Rengeteg táskát megnéztem, és sajnos a legtöbb dobozos nagyon kicsi. Ha beleteszel pl. egy füzetboxot és egy tolltartót, már tele is van. (LEgalább egy arasz széles legtyen a táska, a 12-13 centi szélesekkel semmire nem fogtok menni.
Köszönöm mindenkinek :)
Még egy hét van az iskolatáska vásárlásig,de még mindig nehéz a döntés :)
Nézelődöm sok helyen,de annyira nagy a választék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!