Mit tennétek, ha 14 éves lányotok teherbe esne egy 18 éves fiútól?
Nem vagyok szülő,de azért válaszolok.Szóval:
Először jól elbeszélgetnék a lányommal,utána megkérdezném tőle,hogy mit szeretne.Ha azt mondja,hogy ő szeretné megszülni,akkor megszülheti.Ha azt mondja,hogy szeretné elvetetni,akkor elvetetheti.De örökbe adni nem engedném neki(okaim vannak rá,de ezt most hagyjuk).
Amennyiben úgy dönt,hogy megtartja,akkor segítenék neki felnevelni a kisbabát,segíteném őket anyagilag is,lelkileg is,meg ahogyan csak kell.Viszont ez nem lenne olyan könnyű,úgyhogy nyári munkára küldeném a lányt,miután megszülte a kicsit.Addig én vigyáznék a kisgyerekre.A gyerek apjával is beszélgetnék,meg a szüleivel,hogy legyenek szívesek hozzájárulni vagyonilag és nem vagyonilag egyaránt a gyermek felneveléséhez,mert a lányomnak ez sokat segítene.Ha ezt elutasítanák,akkor a pofájukba vágnám,hogy "a maguk gyerekének is csak annyi volt az esze,hogy felelőtlen legyen,és teherbe ejtse a lányom,mert nem bírta tartogatni a gatyájába még egy kicsit a f****t." És ettől fogva eltiltanám az apuka szüleit a gyerek láthatásától.Ebbe még talán erkölcsileg lenne is beleszólásom.Amennyiben a lányomat elhagyná az a szerencsétlen,akkor meg megkérdezném a lányomtól,hogy mégis miben bízott,hogy majd egy 18 éves fiú tud felelősségteljes apa lenni?Mostanában már a 30-40 évesek sem tudnak felelősségteljes férjek és apukák lenni!Felháborító ez a része.
Amúgy a kisgyereket teljes szívemből szeretném úgy,mintha az unokám is,és mintha a gyerekem is lenne egy kicsit.A lányomat meg lehúznám a földre,hogy ne éljen álomvilágba,attól,hogy van gyereke,ő még nem érett az életre.
17/L
01:42
Ha megszulne az azt jelentene hogy neked szult meg 1 gyereket, nem maganak mert egy 14 eves nem tudja meg magat sem eltartani! Az iskolat sem tudna befejezni rendesen, a gyerek apa nelkul none fel. Azaz olyan hatranyokkal jonne vilagra amivel a mai MO-n igen csak keserves jovo varna ra.
Elméletileg jó előre leültem volna a 18 évessel beszélni, hogy mit is akar egy négy évvel fiatalabbtól, mert ha azt, akkor velem gyűlik meg a baja.
Ha kibírja türelmesen, kézenfogósan akkor meg nem lesz babája a 14 évesnek ugye?
Ha meg nem is tudnék róla, szóval onnan kerülök képbe, hogy baba lesz, akkor verném a fejem a falba. Valahogy nem tudom elképzelni, mert a gyerekeim alakulgató kapcsolatairól is tudtam. Egy szülő nem vak, csak van aki az akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!