Mit tennétek, ha 14 éves lányotok teherbe esne egy 18
éves fiútól?
Hát Én abortusz ellenes vagyok,de ebben az esetben lehet jobb lenne ha abortusz és elbeszélgetnék a lányommal,szerintem egy kicsit meg is büntetném!!Mert egy gyerek nem egy játék amit megunok és eldobom az egy életre szól!!
2013. aug. 15. 23:36
14 évesen mennyi lenne az a "hosszabb idő"?
Amúgy lekaparnám magamat, mert gyereknevelésből 1-esre vizsgáztam volna.
Gondolom, te is a 14 évesek kategóriába tartozol. Már az utolsó kérdésed okán gondolom. "Büntit ", mi?
2013. aug. 15. 23:40
Az örökbe adás kizárva. Vagy abortusz, vagy szülés. Ha a szülést választja, akkor felneveli, támogatom, de vége a bulizásnak meg eljárogatásnak... Tanulás és gyereknevelés. "apucit" elkapnám a micsodájánál fogva, a gyerektartást kisajtolnám belőle, sőt támogatnám, hogy nevelje csak szépen a gyerekét.
2013. aug. 15. 23:40
Eloszor is megveregetnem a sajat vallamat, mert ilyenkor ez ugyanugy a szulo hibaja (neveles, felvilagositas) mint a gyereke, sot talan meg inkabb.
Azt meg hogy megszulje-e egy 14 eves gondolom csak viccnek szantad.
2013. aug. 15. 23:41
Büntit?? Nem későn ért haza, hanem teherbeesett!! Gondolkozzunk már!
Egyébként ha lenne esze, és időben szólna, mindenképpen elvetettetném. Egy 14 éves lány nem tud felnevelni egy gyereket. Nincs keresete, végzettsége. Szinte még ő is gyerek!
Ha későn szólna, és már nem lehetne elvetetni, nem tudom mit tennék.. De azt tenném ami a lányomnak a legjobb. Lehet felnevelném én, az unokámat, de lehet örökbeadnám. Ki tudja? Remélem nem kerülök majd ilyen helyzetbe, és nem kell ezen gondolkoznom!
2013. aug. 15. 23:44
6/21 A kérdező kommentje:
Igen, 14 éves vagyok. Mondjuk egy olyan 1-2 évre gonddolok, onnan merült fel a kérdés, hogy olvasgattam itt az egyik kérdésben, hogy van ilyen csaj felnőtt pasival, 14 éves és nemi életet élnek. Beszélgettem anyukámmal erről, ő nagyon abortusz ellenes, apukám meg még nála is jobban, így egyértelmű, hogy ha ilyen szerencsétlen helyzetben lennék szülnöm kéne.
Szerintem ez ennyire nem egyertelmu, semmilyen szulo sem lehet annyira elvakultan buta hogy ezzel taccsra tenne a sajat lanya es a leendo unokaja eletet is.
2013. aug. 15. 23:51
8/21 A kérdező kommentje:
De az én szüleim képesek rá. Úgy lennének vele, hogy: Edd meg, amit főztél! Mondjuk így még 17 évesen se merek majd szexelni.
17 evesen erdekes lenne ha arra tudna kotelezni barki is hogy szuld meg a babat. 17 evesen nem vagy mar gyerek.
2013. aug. 15. 23:58
10/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerencsére az egész elméleti dolog, és kívánom, hogy az is maradjon!
Kapcsolódó kérdések: