Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok inni egy nap?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 15:39
31/35 anonim válasza:
túl keveset.. van olyan, hogy fél litert se iszok meg.. volt olyan nap, hogy egyáltalán semmit nem ittam.. és azért nyáron a kánikulában, amikor 4-5 litert kéne meginni és csak felet vagy inkább kevesebbet iszok, az eléggé nagy gond.. tizede annak a mennyiségnek, amennyi kéne... ráadásul ez is van, hogy éjjeli kávéból (ha tanulok, például nyelvvizsga előtt 1 héttel éjszakáztam sokat.. és vizsga előtti nap aludtam egész nap..) és egy kis üdítőből tevődik össze.. és ez nagyon nem egészséges...
32/35 anonim válasza:
reggel egy bögre kávé (tejjel), este egy bögre tej, amúgy meg egyfojtában rájárok a csapra inni
15f
33/35 anonim válasza:
2-3 liter VIZET VÍZZEL, esetleg reggel-este kakaót.
34/35 anonim válasza:
1 pohár kakaó vagy tejeskávé reggel
néha 1 liter ásványvíz
a többi kóla meg üdítő
35/35 anonim válasza:
utolsó
bocs nem írtam 2-3 liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!