Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok vélemény a blogomról?

Kamaszok vélemény a blogomról?

Figyelt kérdés
Leginkább lányoktól szeretnék segítséget kérni:) Belekezdtem egy blogba és érdekelne a véleményetek. [link] még ma kezdtem szóval elég kezdetleges, de kíváncsi vagyok az építő kritikára!:) Előre is köszönöm:))
2013. aug. 11. 21:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz róla, hogy angolul a "titok" szót úgy írjuk helyesen, hogy secret és nem úgy, hogy sicret?

Elég nevetséges, ciki így a weboldal címe.

2013. aug. 11. 21:38
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen először elírtam és utána ki is javítottam és nekem azóta 'e' betűvel mutatja:o Na mindjárt megpróbálom akkor még egyszer...elnézést és köszönöm az észrevételt!
2013. aug. 11. 21:42
 3/26 anonim ***** válasza:
72%

Tudtommal weboldal címet nem lehet változtatni, bár lehet, hogy tévedek.

A hibától eltekintve az oldal színei tetszenek, a tartalom meg majd ezután jön, de a kezdet aranyos.

Lehet, hogy én vagyok túl problémázós, de engem nagyon zavarna, ha már eleve a weboldal címe hibás lenne.

Bár én már "öreg" vagyok hozzád képest :DDD

2013. aug. 11. 21:51
 4/26 anonim ***** válasza:
szerintem ez a hiba cuki :D olyan tini lányos :)
2013. aug. 11. 21:55
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Őszintén, engem soha nem érdekelt más "életem" blogja. Már megbocsáss, de a legtöbb unalmas és az van leírva amit minden kamasz csinál. Moziba mentem Julcsival, Tetszik a Peti de közben tetszik a Jani is és lehetne folytatni.

Egyébként a téma jó, tetszik a színe.

2013. aug. 11. 21:56
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát sajnos tényleg nem tudom megváltoztatni:( Na mindegy..én voltam a figyelmetlen még az elején:D Hát igen, ez tényleg olyan igazi tini lányos:) nem is azért csinálom, mert tudom, hogy semmi extra sincs az életemben, ergo unalmas lehet mások számára..csak tényleg annyi minden kezd felgyűlni bennem, hogy jól esik leírni.:)
2013. aug. 11. 22:03
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
nagyon tetszik eddig a blogod:)) hozzaadtam a konyvjelzokhoz is, hogy mindig megtalaljam:)) olvasni fogom az tuti:) megtudhatnam hany eves vagy?:) 14/l
2013. aug. 11. 22:27
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Tetszik :) Én is akartam blogot csinálni, de sosem jutottam el odáig. :o
2013. aug. 11. 23:23
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Zenékhez betehetted volna ilyen cím mellett a One Republic secrects, nem gondolod?:D Amúgy nekem nem annyira tetszik az írásmódod, de ha örömet lelsz benne, akkor hajrá!:)

F

2013. aug. 11. 23:25
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)) A korom az még picit maradjon titok..majd úgyis belefűzöm egyszer a blogba:)

9-es haha:D majd lehet belerakom. Azt meg megértem, hogy esetleg nem tetszik az írásmódom, nem tetszhet mindenkinek, na meg még csiszolgatom(sosem voltam olyan jó benne, de bízok benne, hogy később csak jobb lehet).:)

2013. aug. 11. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!