Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok vélemény a blogomról?

Kamaszok vélemény a blogomról?

Figyelt kérdés
Leginkább lányoktól szeretnék segítséget kérni:) Belekezdtem egy blogba és érdekelne a véleményetek. [link] még ma kezdtem szóval elég kezdetleges, de kíváncsi vagyok az építő kritikára!:) Előre is köszönöm:))
2013. aug. 11. 21:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
edes ez a blog tema,egy ideig en is probalkoztam,de rajottem hogy folosleges :D csinald amig van hozza kedved,de (nemtudom te hogy vagy vele) en ha olyan dolgot irok,amit masok is elolvashatnak,akkor masoknak irom,es nem magamnak. szerintem csinald privatba,csak magadnak,mert kesobb nagyon jol esik visszaolvasni!:) hajra!
2013. aug. 11. 23:51
 12/26 A kérdező kommentje:
11-es, lehet igazad van:) megfontolom ezt a privát dolgot!
2013. aug. 12. 08:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön be. Ilyen átlag alatti tiniömlengés, tinibölcsességekkel, idézetekkel...
2013. aug. 12. 09:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Utolsó azért köszönöm, hogy időt szántál rá:) Remélem később még visszanézel rá..hátha akkor megtetszik!:)
2013. aug. 12. 10:13
 15/26 A kérdező kommentje:
Amúgy tanácsokat is szívesen elfogadnék, esetleg min változtassak?
2013. aug. 12. 10:20
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
magadról szól? a mindennapjaidról? :p mert ha igen akk olvasni fogom :ppp
2013. aug. 12. 13:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Írd,később majd jót fogsz nevetni az egészen.:D Én is így jártam annak idején.:DD

17/L

2013. aug. 12. 16:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 17 évesen több eszed is lehetne :D

Nekem sem tetszik az írásmódod.

(Tegnap megemlítettem anyukámnak megint, hogy milyen jó, hogy már csak másfél év és csináltathatok tetkót. Áradozásom után közli:

-Neeeeem dehogy csináltatsz!:O

-De...18 évesen csináltathatok :)

-Hahha..igen, de te nem fogsz! ;) Szóval azt majd meglátjuk, hogy neked milyen tetkód lesz...majd 30 évesen esetleg ha már jól meggondoltad.

Hozzátenném, hogy ő már elmúlt 30 mikor megcsináltatta..amit utána titkolt az anyukája elől.Most nem jobb az, hogy én elmondtam, hogy úgyis csináltatok?:D )

innen veszem, hogy 17 leszel.

2013. aug. 12. 20:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem tetszik.. Béna az írásmód, kevés a személyes infó rólad, meg úgy az életedről, és szedett-vetett. Nem érzem öszeszedettnek, átgondoltnak.

De ettőlfüggetlenül, ha a naplóírás tényleg nem neked való, mindenképp folytasd, csak ne "reklámozd"! Ha neked tetszik, akkor hajrá. :)

2013. aug. 12. 21:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Még csak most kezdte, nyugi :)

Egyébként jó, de semmi extra. Majd később gondolom alakul, de fgadni mernék, hogy pár hét és értelmetlennek fogod érezni. Persze amíg tudod, addig írd csak nyugodtan, ártani nem árt. De az életedre senki sem lesz kíváncsi.

2013. aug. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!