Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok vélemény a blogomról?

Kamaszok vélemény a blogomról?

Figyelt kérdés
Leginkább lányoktól szeretnék segítséget kérni:) Belekezdtem egy blogba és érdekelne a véleményetek. [link] még ma kezdtem szóval elég kezdetleges, de kíváncsi vagyok az építő kritikára!:) Előre is köszönöm:))
2013. aug. 11. 21:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%

oké,én elég hosszan fogom elemezni.

Igazából nem tetszik.Olyan átlagos,tucat,tinip.csás(pl.we♥it-es DIY képek) blog,ahol leírod a mindennapi,teljesen átlagos életed.

A képekről csak ennyit:páwás négykockás kép,komolyan?!Van pár kép,ami tetszik pl. a Gosspi girles,If you fall,I'll be there-es,meg a Made in Brazilos:D(bár anyám pont benyitott a brazilosnál,érdekesen is nézett:D). De sok a tumblr-ös tucatkép is.

DE!annak ellenére,hogy nekem em igazán nyerte el az ízlésem,hozza az átlagos tini-blog szintet.

2013. aug. 12. 22:14
 22/26 A kérdező kommentje:
Persze, nem tetszhet mindenkinek és ezt el is fogadom, mivel a véleményeteket kértem!:) Tudom egy 'kicsit' szedett vetett, de bízok benne, hogy később ez alakulni fog még:)
2013. aug. 13. 00:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem rossz ez, bár nekem se jött be annyira.

Látom, most kezdted. Később jobb lesz :)

2013. aug. 14. 15:42
 24/26 anonim válasza:
94%

Tetszik a blog.

De egy tudományos kísérlet is bizonyította, hogy az embernek nehezére esik sok ideig fekete/sötét háttéren világos betűt olvasni. Én sem bírtam sokáig. Szerintem azon változtass.

2013. aug. 14. 20:49
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát a háttérrel picit bajban vagyok, még nem jöttem rá, hogy hogyan is lehet megváltoztatni:/
2013. aug. 14. 22:09
 26/26 anonim válasza:
a tumblr ezerszer jobb ;)
2013. aug. 19. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!