Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mennyit, és mit...

Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok inni egy nap?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 15:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
9%

# 20

Nem, az olyan felhasználóktól van idegbajom, akik nem értik a weboldalak működését, és hogy mi mire való. Akik csupán a személyes véleményük alapján pontoznak, válaszolnak ott, ahol a szubjektívan kéne (jelen esetben) különböző nézőpontoknak megfelelően kellene pontozni, azaz adni a zöld, kék és piros kezet. Mivel itt az oldal a válasz hasznosságára kérdez rá, egyértelműen elmondhatjuk, hogy a válaszom 100%-osan hasznos volt. Mivel leírtam: Mennyit iszok, és, hogy mit, sőt még kamasz is voltam, tehát a kérdésre teljes mértékben kielégítő választ írtam. Ezek után a sok bárány, meg egyből: 'Kólát iszik, na majd megtanítom neki.' És pirosat ad. Ez még hagyján, de sokan csak azért lepontozzátok a válaszolót, mert (példaképpen) a válaszoló a szénsavas vizet szereti, míg aki a pontokat szórja a szénsavmentest, és csak azért, mert ő nem szereti a szénsavasat pirosat ad neki.

És akkor ezek után, mikor valaki adja a teljesen rendes válaszokat a kérdező értelemszerűen látja, hogy ez a srác csak 40%-os, egyből a másikra hallgat automatikusan. (Nem különösen törődve azzal, hogy melyik válasz a helyes.) tehát nem az a baj, hogy az én 'szintemet' rontja (ami engem nem is zavarna), hanem, hogy utána nem tudok másoknak segíteni, hasznos választ adni, mivel kikerülik a válaszomat.

Remélem most már érthető a fenti kiborulásom.

2013. aug. 14. 22:51
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

Áruld már el, ki a fészkes fenéért érdekel a lepontozás?

Olcsóbb lesz holnap a kenyér, ha 100%-os a válaszod?

2013. aug. 14. 22:52
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

# 22

Nem tudom elolvastad-e a válaszom, de leírtam, az engem nem zavar, ha rontjátok a százalékom. Az a baj, hogy utána figyelmen kívül hagyja más az én válaszaimat, és ezért már többször is újra kellett regisztráljak.

2013. aug. 14. 22:55
 24/35 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a százalék miatt senki sem hagyja figyelmen kívül a válaszokat...

Nem olvastam el, igaz, mert felesleges ömlengés. Csak átfutottam.

2013. aug. 14. 22:58
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

# 24

de, pont ezért volt szükséges újraregisztrálnom, a Közlekedés/Autók, motorok kategóriában, és a Számitástechnika kategória alatt is hiába dtam meg elsőként egy jó választ a kérdező kommentjeiből egyértelműen látszott, hogy a magasabb százalékúakra hallgat. Ezek után egy magasabb százalékos is leírja ugyanazt, mint én, és akkor hirtelen a kérdező ezt az álláspontot is figyelembe veszi.

Nem véletlenül regisztráltam újra.

2013. aug. 14. 23:01
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Így nyáron 2-2,5 liter a minimum. :) Legtöbbször csak ásványvizet iszok, néha gyümölcslevet vagy ice tea-t.
2013. aug. 15. 01:54
 27/35 anonim ***** válasza:
75%
naponta 2 litert iszok körülbelül.:) azt nem tudom, hogy mit, mindig mást, de sok vizet!:D 14/L
2013. aug. 15. 09:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

2-3 liter mentes víz, így nyáron még 1-1,5 liter szénsavas vagy ice tea, esetleg limonádé. Alkoholt nem iszok. :)

17/L

2013. aug. 15. 10:16
 29/35 anonim ***** válasza:

2-3 liter víz, minden étkezés előtt megiszom egy nagy pohárral, hogy kevesebb étel férjen belém.

Néha csinálok teát, és akkor azt iszogatom egész nap. (üresen, minden nélkül)

17L

2013. aug. 15. 15:57
 30/35 anonim ***** válasza:
Hát egy litert szerintem max, de nyáron lehet,hogy kicsit többet, mert ma megittam egy sört,egy kólát meg egy nagy pohár szörpöt :D
2013. aug. 15. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!