Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok inni egy nap?
# 20
Nem, az olyan felhasználóktól van idegbajom, akik nem értik a weboldalak működését, és hogy mi mire való. Akik csupán a személyes véleményük alapján pontoznak, válaszolnak ott, ahol a szubjektívan kéne (jelen esetben) különböző nézőpontoknak megfelelően kellene pontozni, azaz adni a zöld, kék és piros kezet. Mivel itt az oldal a válasz hasznosságára kérdez rá, egyértelműen elmondhatjuk, hogy a válaszom 100%-osan hasznos volt. Mivel leírtam: Mennyit iszok, és, hogy mit, sőt még kamasz is voltam, tehát a kérdésre teljes mértékben kielégítő választ írtam. Ezek után a sok bárány, meg egyből: 'Kólát iszik, na majd megtanítom neki.' És pirosat ad. Ez még hagyján, de sokan csak azért lepontozzátok a válaszolót, mert (példaképpen) a válaszoló a szénsavas vizet szereti, míg aki a pontokat szórja a szénsavmentest, és csak azért, mert ő nem szereti a szénsavasat pirosat ad neki.
És akkor ezek után, mikor valaki adja a teljesen rendes válaszokat a kérdező értelemszerűen látja, hogy ez a srác csak 40%-os, egyből a másikra hallgat automatikusan. (Nem különösen törődve azzal, hogy melyik válasz a helyes.) tehát nem az a baj, hogy az én 'szintemet' rontja (ami engem nem is zavarna), hanem, hogy utána nem tudok másoknak segíteni, hasznos választ adni, mivel kikerülik a válaszomat.
Remélem most már érthető a fenti kiborulásom.
Áruld már el, ki a fészkes fenéért érdekel a lepontozás?
Olcsóbb lesz holnap a kenyér, ha 100%-os a válaszod?
# 22
Nem tudom elolvastad-e a válaszom, de leírtam, az engem nem zavar, ha rontjátok a százalékom. Az a baj, hogy utána figyelmen kívül hagyja más az én válaszaimat, és ezért már többször is újra kellett regisztráljak.
Szerintem a százalék miatt senki sem hagyja figyelmen kívül a válaszokat...
Nem olvastam el, igaz, mert felesleges ömlengés. Csak átfutottam.
# 24
de, pont ezért volt szükséges újraregisztrálnom, a Közlekedés/Autók, motorok kategóriában, és a Számitástechnika kategória alatt is hiába dtam meg elsőként egy jó választ a kérdező kommentjeiből egyértelműen látszott, hogy a magasabb százalékúakra hallgat. Ezek után egy magasabb százalékos is leírja ugyanazt, mint én, és akkor hirtelen a kérdező ezt az álláspontot is figyelembe veszi.
Nem véletlenül regisztráltam újra.
2-3 liter mentes víz, így nyáron még 1-1,5 liter szénsavas vagy ice tea, esetleg limonádé. Alkoholt nem iszok. :)
17/L
2-3 liter víz, minden étkezés előtt megiszom egy nagy pohárral, hogy kevesebb étel férjen belém.
Néha csinálok teát, és akkor azt iszogatom egész nap. (üresen, minden nélkül)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!