Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok inni egy nap?
2-3 liter
víz, üdítő (citrom, narancs vagy kóla)
Amúgy a vörösboros kólát vadásznak hívják...
Úgy látom,sokan ásványvizet,vizet isznak.
Én is mentes vizet szoktam átlag 2,5 litert.
1-1,5 liter üdítő (szénsavas, vagy mntes, mikor mi van itthon), néha tea.
Esténként 2-3 üveg sommersby.
19/L
Ha nincs ilyen embertelen meleg, akkor naponta 2 pohár tea, amikor megtehetem, akkor a kertből mentából főzök, de mostanában filterrel :)
Ezen kívül 2-3 liter hideg akármi, gyümölcslé, ásványvíz, ízesített víz. Kólát és társait nem mondom, hogy nem iszok, de nem esnek annyira jól, ha szomjas vagyok.
Ezen kívül kávét, nem minden nap, mivel addig alszok, ameddig szeretnék szerencsére, suliban többet ittam, arról szoktam át a teára.
15/L
Csak vizet iszom, és abból is 1,5-2 litert próbálok naponta.
Ha van itthon, akkor kólát is sokat iszom (csakis Coca-Cola!).
Mást nem igen. Bár, ha vendégségbe megyünk akkor ott (ha van) 100%-os gyümölcsleveket is szoktam. De csakis vendégsgében, mert az akkor 2 hetente 1 pohár gyömölcslevet jelent. (Nem szeretek ilyeneket inni, szerintem többet árt mint használ.)
Ha buliba megyek, akkor viszont borul "a figyeljünk oda az egészséges táplálkozásra" dolog, ugyanis olyankor leszokott csúszni pár pohár alkohol.. De kell a lazítás. :-)
2,5-3 liter víz.
Ha keveset aludtam éjjel, akkor 1 bögre zöld tea. Cukros löttyöket sose iszok.
Különben káros napi 5 liternél többet inni, bele is lehet ám halni. Keressetek rá: vízmérgezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!