Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gyerekek es tinik! Ti mit...

Gyerekek es tinik! Ti mit szoktatok csinalni nap mint nap suliidoben es szunetekben?

Figyelt kérdés
Nagyon kivancsi vook sorry ;)

2013. aug. 12. 16:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
khmmm 70%-os* elírtam
2013. aug. 13. 08:25
 12/27 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a kommenteket 1 v.kivetelevel

Ugyan is egynalam kissebb ne oktasson ki engem mert vok azt direkt írtam ugy. Te vagy az egyetlen kis kur** sz** g**.... Aki kioktat engem! En egy 15 eves tini lany vagyok tehat fogd be a bud** szadat te kis ku**@! Ja es te is eloveheted a nyelvtan konyvet es kekeckedes helyet tanuljal mert en mar tanulok itthon megyek is szia ge***A tobbinek meg koszonom!

2013. aug. 13. 10:50
 13/27 A kérdező kommentje:
5# elirtam
2013. aug. 13. 10:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Ja es gimis vaguok ha tudnad hoggy a tinik altalaban hogy irjak vok vook szot ne legy hulye. Nemetet tanulok 5 os vok belole angolt nem megis tudok par szot. Horvatul nem beszelek de jartam mar kulonbozo orszagokban te hulyegyetek. De az vagy nem hiszem el hogy horvatul tudsz. Ko****
2013. aug. 13. 10:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Ja teljesen normalisan irok. Direkt nem irok e kezetet nelkul.
2013. aug. 13. 11:01
 16/27 anonim ***** válasza:

1. Ki mondta, hogy tudok horvátul? Azt mondtam, hogy tanulgatok...

2. Ezt a stílust nem tudom melyik gimiben engedik meg, de ha így csinálod ott is nem kell sokat ott lenned...

3. A koromat nem is mondtam, de nem baj xĐ nem ám már 1 év miatt vered a melled...nevetséges...

4. "Voltam már különböző országokban" ??

Hova szarjak?

Szerinted ki nem volt még más országban? Általában még a legszegényebbek is voltak már, ha máshol nem Ausztriában vagy Szlovákiában...

5. Én azt gondolom, hogy nincs rá szükségem, hogy külön nyelv órákra járjak , hiszen itt már be is bizonyítottam, hogy nálad jobb a helyesírásom...

2013. aug. 13. 13:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tudod hogy ki vagyok nem is ismersz engem es akk11 12 eves vagy ha igy viselgedsz de tobb nem! Gimibe jobban viselkedek. Ennyi nem is muszaj valaszolnod mert nem vagyok rad kivancsi!!!
2013. aug. 13. 15:19
 18/27 A kérdező kommentje:
Ja nem bizonyitottad be mert geprol irsz. Geprol en is tudnek hibatlanul irni es te is eltevesztenel szavakat ha telorol irnal tehat semmit nem bizonyitasz. Ja ne valaszolj ahogy mondtam mert nem vagyok kivancsi rad!!!
2013. aug. 13. 15:23
 19/27 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy belém senki nem szokott kötni itt ha telóról írok, egyébként a te viselkedésed egyenlő egy 8 évesével, amúgy mint mondtam 1 év a különbség köztünk, ha ekkora matek zseni vagy akkor azt hiszem azt a gimit meg is szüntethetnék...
2013. aug. 13. 15:49
 20/27 A kérdező kommentje:
Te vak vagy? Azt mobdtam ne irj vissza nem vagyok rad kivancsi! Es 4. Es vagy,a sulidban? Es 14 eves? 15 vagyok. Es nem hiszem hogy 14 eves vagy es 4. Es. Max 11vagy 10 vagy ha 4. Es vagy.
2013. aug. 13. 18:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!