Gyerekek es tinik! Ti mit szoktatok csinalni nap mint nap suliidoben es szunetekben?
Mindenkinek koszonom a kommenteket 1 v.kivetelevel
Ugyan is egynalam kissebb ne oktasson ki engem mert vok azt direkt írtam ugy. Te vagy az egyetlen kis kur** sz** g**.... Aki kioktat engem! En egy 15 eves tini lany vagyok tehat fogd be a bud** szadat te kis ku**@! Ja es te is eloveheted a nyelvtan konyvet es kekeckedes helyet tanuljal mert en mar tanulok itthon megyek is szia ge***A tobbinek meg koszonom!
1. Ki mondta, hogy tudok horvátul? Azt mondtam, hogy tanulgatok...
2. Ezt a stílust nem tudom melyik gimiben engedik meg, de ha így csinálod ott is nem kell sokat ott lenned...
3. A koromat nem is mondtam, de nem baj xĐ nem ám már 1 év miatt vered a melled...nevetséges...
4. "Voltam már különböző országokban" ??
Hova szarjak?
Szerinted ki nem volt még más országban? Általában még a legszegényebbek is voltak már, ha máshol nem Ausztriában vagy Szlovákiában...
5. Én azt gondolom, hogy nincs rá szükségem, hogy külön nyelv órákra járjak , hiszen itt már be is bizonyítottam, hogy nálad jobb a helyesírásom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!