Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam buliban, nem voltam részeg. És amúgy egyáltalán nem vonz a dolog. A barátnőim mind azt mondják, hogy valamikor el kell kezdeni, meg hogy nincs olyan, hogy valaki ne legyen részeg életében legalább egyszer. Mondogatták, hogy el kéne menni bulizni. Én nem akarok menni, mert részegre nem akarom inni magam, meg nem akarom nézni, ahogy a többiek halál részegre isszák magukat. Mondogatták, hogy dehát most kell bulizni, meg később bánni fogom.

16/L

2013. aug. 7. 17:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

40 vagyok, szeretem az alkoholt, de még soha nem voltam részeg és nem bánom. Nem igaz, hogy ki kell ütni magad a boldogsághoz, mert olyan veszélybe sodrod magad, mint az a 15 éves lány, akit most levideóztak és körbeküldték a haveroknak, ahogy részegen ketten megd...gják.

Bulizni lehet, inni is, de tényleg jobb ha nem ütöd ki magad.

2013. aug. 7. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

én is 16 vagyok, és pont olyan, mint te. Annyi különbséggel, hogy nézni viccesebb a részeg embereket, mint inni. (persze csak ha valaki elég józan és tudja mit kell csinálni a túlissza magát valaki)

én sem járok el, részeg sem voltam még.

2013. aug. 7. 17:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én gondolom így. :) Még jöhetnek válaszok! :)
2013. aug. 7. 17:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a normális hozzáállás, nem kell mindenkinek félresikerült tininek lennie.
2013. aug. 7. 17:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
35 éves leszek, de még soha nem voltam részeg. Bulizni , jól érezni magunkat pia nélkül is lehet. Nem érzem hogy bármi kimaradt volna emiatt az életemből.
2013. aug. 7. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
szia.ugyan így voltam én is a te korodban.én nem vágytam bulizni és az alkoholt sem szeretem.persze ittam ár de nem szeretem és csak azért nem innám le magam mert mások azt mondják.most 24 leszek és van egy 2 éves kisfiam.ő a mindenem.és nem érzem úgy hogy nem éltem ki magam.nagyon vágytam egy gyermekre és ő az életem.
2013. aug. 7. 17:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy elmész bulizni nem jelenti azt , hogy félholtra kell innod magad. Pia nélkül is lehet bulizni. Ha nem mész el nem tudod hogy mit hagyhatsz ki esetleg. Lehet,hogy jól is éreznéd magad. Én is járok bulizni és én is iszom, de mindig csak nagyon minimálisan ezért általában én vagyok aki elrendezi a dolgokat ha baj van, ami sajnos mindig van ha mi bulizni megyünk de másnap csak röhögünk rajta. :D

17/L

2013. aug. 7. 18:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy megiszol 1-2 sört, nem egyenlő a totál KO-val.

Egy buliban nem feltétlenül mindenki részeg, és a srácok se akarják 1 feles után leoperálni a szűzhártyád.

Felfújod ezt az egészet. De tudod mit? Ne is menj bulizni, én se szeretném azt nézni, ahogy a sarokban üldögél valaki, és fintorogva nézi ahogy a többiek szórakoznak.

És igazuk van, valószínűleg meg fogod bánni, hogy most nem szórakozod ki magad.

16/f

2013. aug. 8. 10:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem léteznek más szórakozási módok is ezen kívül.
2013. aug. 8. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor minek foglalkozol pont ezzel? Menjél akkor máshova szórakozni. Felesleges a kérdésed, csak feltűnösködsz. Naponta kiírnak 9db kérdést, ami erről szól, ha tényleg annyira zavarna, inkább megnéznéd azokat...
2013. aug. 8. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!