Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam buliban, nem voltam részeg. És amúgy egyáltalán nem vonz a dolog. A barátnőim mind azt mondják, hogy valamikor el kell kezdeni, meg hogy nincs olyan, hogy valaki ne legyen részeg életében legalább egyszer. Mondogatták, hogy el kéne menni bulizni. Én nem akarok menni, mert részegre nem akarom inni magam, meg nem akarom nézni, ahogy a többiek halál részegre isszák magukat. Mondogatták, hogy dehát most kell bulizni, meg később bánni fogom.

16/L

2013. aug. 7. 17:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak eléggé kiakasztottak a barátnőim az elmúlt pár hónapban ezzel, és már muszáj volt kiírnom ezt. Az oldal azért van, hogy kérdezzünk, és nem akartam feltűnősködni, nem is szoktam.
2013. aug. 8. 12:03
 12/15 A kérdező kommentje:
A kérdést pedig nem azért tettem fel, hogy elmenjek-e bulizni vagy sem, hanem azért, hogy mennyie gáz a hozzálásom ehhez, és hogy mások mit gondolnak erről.
2013. aug. 8. 12:06
 13/15 anonim válasza:
15 éves làny vagyok.. ugygondolom hogy ha jo tàrsasàggal mész el bulizni akiknek annyi céljuk van hogy becsicsentsenek és tàncoljanak akkor jolfogod érezni magad ..ha pedig nemszereted nézni a részeg barmokat nem a leg alpàribb helyre kell menni.hanem valami szolid helyre :))
2013. aug. 8. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
roxi te vagy az?:o
2013. aug. 9. 00:15
 15/15 anonim válasza:

Szerintem 16 evesen elmehetsz nyugodtan bulizni,ivassal vigyazz veszelyes,nem azt mondom ne igyal semmit valamit ihatsz,de mindent mertekkel kell :D.En is eljarok bulizgatni,mert nem szeretnek mindenbol kimaradni,de nem reszegedek le.

16F

2013. aug. 18. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!