Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire túlzás amit csinálok?

Mennyire túlzás amit csinálok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és lány.Tavaly nyáron rúgtam be életemben először.Idén nyáron elég sokat járok el egyik rokonomhoz akinél általában mindig iszom mostanában.Voltunk nyaralni egy hetet egyszer voltam lent igazán berúgva(7 pohár felest ittam kb) túl gyorsan ittam és aznap semmit nem ettem.De ezen kívül minden nap ittam alkoholt.Mióta visszajöttünk nyaralásról és átmegyek ahhoz a rokonomhoz heti egyszer 2-3 napra mindig iszom.

2013. júl. 30. 16:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De jó, mostmár mentegetőzöl :P Igazi kis 14 éves...
2013. júl. 31. 12:22
 22/26 A kérdező kommentje:
nem mentegetőzöm csak leírtam az igazat;) amúgy meg tudom és be is ismerem,hogy nem kellene ezt csinálnom..
2013. júl. 31. 14:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne csináld!!!! Ha nem vagy alkoholista, akkor abszolút nem igényled, elméletben...
2013. júl. 31. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:

"nem vagyok alkoholista mert bármikor letudok állni ha akarok."

Akk bizonyítsd!! Én is így voltam vele.. tavaly... szintén 14 éves voltam..Igaz, hogy sose voltam részeg, de majdnem minden nap spicces voltam... És egyszer mondta bnőm, hogy bizonyítsak, 1 hónapig semmi.. Hát kövtkező héten már ott volt a sör a kezemben.. Igaz, hogy csak 1 üveg, de azt se kellett volna...

Az még viszonylag rendben van, ha a pasik isznak (nem a sárga földig és persze idősebben, mondjuk 16-17) de az, ha egy lány iszik, az undorító.. max 1 sör.. És nem így kell feloldódni, hanem kezdj el kultúrálódni és akkor majd sokmindenhez hozzá tudsz szólni.. Olvass sokat.. Verseket, könyveket, híreket, nézz filmeket és sorozatokat vagy minimum a kritikákat olvasd el róla és hidd el, sokkal több dologhoz hozzá tudsz majd szólni, jobb társaság leszel és hamar kibontakozol.. Onnantól kezdve nem lesz olyan problémád, hogy nem tudsz megszólalni.. :)

2013. júl. 31. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem akarom bántani a szüleid ezért elnézést kérek... De ebből látszik ,hogy ha kicsit jobban odafigyeltek/odafigyelnének rád akkor lehet ,hogy nem csinálnád ezt és nem járnál a végén TE sz*rul. Mert ártasz magadnak.
2013. júl. 31. 15:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ártok magamnak.Mint már mondtam akkor iszok mikor apámnál vagyok.Anyám erről nem tud ő nem tehet róla.
2013. aug. 2. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!