Megértem de lehet kicsit túlzás is nem?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva 18 leszek (nem nagyzolás) és anyám kétszer rajtakapott itthon, hogy buli volt és ittam és úgy jöttem haza, hogy több volt bennem a kelleténél. Máskor is volt már, nem azt mondom, hogy normális, de szerintem nem kell álszenteskedni, régen is ittak fiatalabban már, mint 18, legelőször sajnos mikor berúgtam nem tudtam hol a határ, akkor úgy hoztak haza, de ha még az a pár óra eltelik ameddig ki voltam engedve nem lett volna semmi probléma. Most anyám azt hiszi alkoholista vagyok, hogy olyan leszek, mint pár léhűtő rokonom, pedig jól tanulok és soha nem is volt rám panasz a suliból. Ez most akkora gáz? Fiú vagyok.2013. ápr. 2. 23:25
1/4 anonim válasza:
> Ez most akkora gáz?
Sejtmérget inni gáz.
2/4 anonim válasza:
az alkoholista része túlzás, de nem ártana elgondolkodni, hogy miért is iszol? Jó neked ha be vagy rúgva? Komolyan, mi a jó abban? Értékeld át a dolgokat...
3/4 anonim válasza:
máskor menj haza reggel. mi a kérdés? az hogy alkoholistavagy? nem, nem vagy az, de az anyák ilyenek. egyszer hazamész részegen már alkoholista vagy. sőt ha előtte 2 pohár bort iszol ha ő semennyit akkor is.
4/4 anonim válasza:
Nem vagy alkoholista de ha ezt még párszor eljátszod jó úton haladsz afelé. Megértem anyukádat. Félt.Neki mindegy hogy most leszel 18 vagy nem mert neki mindig is a pici fia maradsz a szemében. Mi lett volna ha a nagy italozás hevében úgy otthagynak valami árok szélén mint a huzat és várhattad volna hogy valaki mentőt hívjon neked ha ne talán alkohol mérgezést kapsz.
Szóval szerintem lehet inni de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!