Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire túlzás amit csinálok?

Mennyire túlzás amit csinálok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és lány.Tavaly nyáron rúgtam be életemben először.Idén nyáron elég sokat járok el egyik rokonomhoz akinél általában mindig iszom mostanában.Voltunk nyaralni egy hetet egyszer voltam lent igazán berúgva(7 pohár felest ittam kb) túl gyorsan ittam és aznap semmit nem ettem.De ezen kívül minden nap ittam alkoholt.Mióta visszajöttünk nyaralásról és átmegyek ahhoz a rokonomhoz heti egyszer 2-3 napra mindig iszom.

2013. júl. 30. 16:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
tudom,hogy igazatok van,de az utolsónak üzenem,hogy a szüleimről ugy ,hogy nem is ismeri ne alkosson véleményt.Tény,hogy apám egy **** de anyám rendesen felnevelt és nem ő tehet róla apámat meg 4 éve ismerem és azt hiszi jó,hogy mindent megenged..azt hiszi azzal jobb szülő lesz ha mindent megenged..Bár nem is hiszem ,hogy 10 év után már megtehetné.Megtette helyette anyám meg nevelőapám.
2013. júl. 30. 19:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete egy házibulin két fiú megerőszakolt egy "merev részeg" lányt, egy harmadik felvette és feltette a netre. Így akarsz járni te is?
2013. júl. 30. 20:10
 13/26 anonim ***** válasza:
Meghálálhatnád ezesetben nekik a gondoskodást azzal hogy nem teszed ezt magaddal ;). Ha a gyerekemről kiderülne hogy 14 évesen minden nap iszik a tudtom nélkül (amit egyébként el sem tudok képzelni, mármint hogy ne vegyem észre) nagyon csalódott és elkeseredett volnék. A te döntésed innentől, bár megjegyzem a leg szánalmasabb gyengeség ilyesmihez folyamodni, sajnos egész életemben alkoholisták vettek körül, úgyhogy tudom hogy hosszú távon merre tartasz, és undorít, ne haragudj, jóindulatból írom!
2013. júl. 30. 20:13
 14/26 A kérdező kommentje:
semmilyen szorokozó helyre nem járok úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.Egyébként csak nyáron járok ilyen gyakran oda.szeptembertől megint a lesz,hogy 2-3 hetente átmegyek szóval akkor nem igazán fogok inni.
2013. júl. 30. 20:23
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kb. olyan vagy mint egy alkoholista...nagyon gáz.

Álljál le vele, mert előbb vagy utóbb meg lesz az ára.

2013. júl. 30. 22:16
 16/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok alkoholista mert bármikor letudok állni ha akarok.
2013. júl. 30. 22:20
 17/26 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen még 1x sem rúgtam be. Túl lehet élni nélküle. Rossz az agyadnak a májadnak bőrödnek stb. Nem menő és nem egészséges.
2013. júl. 30. 22:44
 18/26 anonim ***** válasza:
69%

Ez már tényleg túlzás. Azért hogy minden nap igyál...

14 vagyok, nem egy szent, iszom alkoholt, de nem így.

Szerintem az oké, ha a szülö azt mondja a 14/15éves gyerekének, hogy "na kislányom kisfiam, ez a bor/sör/pálinka, kapsz ennyit-és-ennyit (italtól függ), ennyit ihatsz, és az én jelenlétemben", mert így a gyerek nem fog lerészegedni a legközelebbi szórakozóhelyen kíváncsiságból.

Én is kapok. Apáék mellett 2havonta meg szoktam inni 1-2pohár sört/bort. Nélkülük nem. A tatám meg évente 1-2x ad 3újnyi pálinkát és kész. Soha nem voltam részeg, és nem is akarok.

14/L

2013. júl. 30. 23:10
 19/26 anonim ***** válasza:

"semmilyen szorokozó helyre nem járok úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.Egyébként csak nyáron járok ilyen gyakran oda.szeptembertől megint a lesz,hogy 2-3 hetente átmegyek szóval akkor nem igazán fogok inni."

Szörnyű a helyesírásod,szépen lassan eliszod az összes agysejted..ahh,hagyjuk,még ki sem fejlődtek drága szívem!

Hadd mondjak valamit:anyádnak szobafogságot kéne adnia neked!Vagy valami igazi büntetéssel kellene az ivászatodat mérsékelni.

Egy kis alkoholista senki lány vagy,és ha nem hallgatsz ránk,akkor az is maradsz!Chh!

És azt hiszed,hogy itt jókedvünkből akarunk észheztéríteni?

17/L-én nem iszok ennyit,mint te!Sőt,én ünnepekkor iszok!Akkor se a sárga földig,hanem mértékletesen!Nekem ha lesz lányom és esetleg ilyen derül ki róla,akkor biztos nem állok jót magamért!Nem bántalmaznám testileg az biztos,de szásszor bánná,hogy ilyet tett!

2013. júl. 30. 23:35
 20/26 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nyaraláson volt.azóta heti egyszer iszom és megyek el most 2 hétig táborba majd (ott úgy sem iszok) és lassan utána suli szóval nem fogok már nagyon inni amúgy sem akarok csak általában azért iszok,hogy feltudjak oldódni és ez a baj.
2013. júl. 30. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!