Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális? Ti engednétek?

Normális? Ti engednétek?

Figyelt kérdés

Pár napot töltöttünk anyósoméknál és mint kiderült, a párom öccse (13éves) minden reggel ágyba kapja a kávét, addig nem is hajlandó felkelni! Rendes gépi lefőtt kávé kevés tejjel és cukorral.

Kérdeztük hogy miért kapja? Anyósom válasza (amúgy egyedül neveli) : igényli és kéri, különben nem kel fel. (Szerintem már rászokott...)

Bár ez így van a sörrel és borral, ha iszunk ő is kap, de nem kevesebbet önt neki anyósom hanem ugyanúgy egy egész pohárral, akár többször is!

A suli is, ha ő nem akar menni épp valamiért (gépezni akar) akkor az anyja nem ellenkezik hanem jólvan...

Oké néha oké, de hogy havonta több napot! Meg hát elég csúnyán visszabeszél az anyjának, és mindig csak mondja neki hogy "csak gyere ki, kapsz egy pofont" és semmi következmény!

2013. júl. 23. 19:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb kiszolgálni a gyereket mint nevelni. Nekem van olyan ismerősöm, aki még 35 évesen is az anyja és az apja nyakán élt. Nekem sok volt már, hogy ilyen idősen az apja ölében ült és odabújt hozzá mint egy kis gyerek. Ha gondja van mindent mások segítségével tud csak megoldani. Most terhes a lány első gyerekét várja és teljesen kivan a terhességtől, amióta tudja, hogy terhes nem dolgozik. Mindenkit ugráltat maga körül. Nem beszél bu*nkón, de életképtelen egyedül. Nekem egyszer szólna ilyet a gyerekem, hogy rixbanc vagy hasonlót biztosan szájon vágnám, de nem hiszem, hogy valaha lenne ilyenre igénye, hogy ilyet mondjon, mert tisztel minket, mert amellett, hogy mindent megadok neki amire szüksége van, korához képest segítem, mégis amit meg kell, hogy oldjon egyedül megcsinálja. Nem akarok egy életképtelen elkényesztetett gyereket nevelni erre a világra. Így is lesz elég gondja. A piálás pedig szerintem 16 éves korig nem kellene, hogy igyon a gyerek. Ilyenkor még fejlődnek, és az alkohol nincs jó hatással az agysejtekre. Nincs rá szüksége egy gyereknek ilyen korban.
2013. júl. 29. 13:54
 32/33 anonim ***** válasza:
Első oldalt olvastam el, de leírom a véleményem. 13 évesen párod helyébe megrendezném a gyereket. Kelteni lehetne egy vödör hideg vízzel. Hogy iszik egy kis sört, bort az nem a világvége. Én is ittam ennyi idősen, de csak házipálinkát. A többit valamiért nem szerettem. Igaz, csak egy fél pohárral kaptam. Ha nem akarok iskolába menni elmegyek a dokihoz leigazolja. Van hogy egy hónapba egy hetet. Több mint 200 óra hiányzásom volt, mégis 2 négyesem lett évvégén. Tehát ez nem mérvadó. (ja, 9. voltam most gimibe)
2013. júl. 30. 10:59
 33/33 anonim ***** válasza:

öhh.. hát állítólag eléggé egészségtelen de én is kb 12-13éves korom óta iszom napi egy bögrével többnyire

15f

2013. aug. 9. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!