Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális? Ti engednétek?

Normális? Ti engednétek?

Figyelt kérdés

Pár napot töltöttünk anyósoméknál és mint kiderült, a párom öccse (13éves) minden reggel ágyba kapja a kávét, addig nem is hajlandó felkelni! Rendes gépi lefőtt kávé kevés tejjel és cukorral.

Kérdeztük hogy miért kapja? Anyósom válasza (amúgy egyedül neveli) : igényli és kéri, különben nem kel fel. (Szerintem már rászokott...)

Bár ez így van a sörrel és borral, ha iszunk ő is kap, de nem kevesebbet önt neki anyósom hanem ugyanúgy egy egész pohárral, akár többször is!

A suli is, ha ő nem akar menni épp valamiért (gépezni akar) akkor az anyja nem ellenkezik hanem jólvan...

Oké néha oké, de hogy havonta több napot! Meg hát elég csúnyán visszabeszél az anyjának, és mindig csak mondja neki hogy "csak gyere ki, kapsz egy pofont" és semmi következmény!

2013. júl. 23. 19:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ja, 13/l
2013. júl. 25. 10:53
 22/33 anonim ***** válasza:
Utolsó azért a szüleid szerintem túlzásba viszik,baromira nem kéne egy 13 éves kislánynak alkoholt innia semennyit sem,az oké,hogy 15-16 éves kortól alkalmakkor(karácsony,szilveszter,ballagás) megiszik a gyerek egy pohár sört, vagy bort, vagy pezsgőt,de hogy rendszeresen meg rövidet is,annak nem látom értelmét pláne 13 éves gyereknél
2013. júl. 25. 11:17
 23/33 anonim ***** válasza:
15-16 évesen manapság alkalmakkor inni nem "normális". Olyankor már bulizni járnak és gyakran részegek.
2013. júl. 25. 11:43
 24/33 anonim ***** válasza:
A tömény is lemegy, mint az ásványvíz, azért iszok csak a szüleimmel, mert ök mondják meg, mikor elég. CSAK annyit, amennyit engednek. Nem vagyok alkoholista, nem szoktam rá. Ha összejövünk megünnepelni egy szülinapot egy évben egyszer, vagy valami, akkor évente 3-4 kupica mért ne férne bele? :/
2013. júl. 25. 16:13
 25/33 anonim ***** válasza:

én 15 vagyok és én ágybakakaót kapok már nagyonnagyon hosszú ideje minden reggel. Ezzel anya is megspórolja magának a reggelit,mert ha iszok egy kakót akkor 11-12ig nem vagyok éhes. Ha valakinek nem tetszik... Hát szerencsére nem az ő gyereke vagyok :D

(ja és én is akkor maradhatok itthon amikor csak akarok,mivel 6.ban majdnem idegösszeroppanást kaptam suli miatt és azóta megengedik,bár tavaly egy napot se lógtam és nem is ismerek magamra)

2013. júl. 25. 17:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz 15-16 évesen normális esetben nem bulizni járnak oké ha egy 16 éves évközben 2-3szor,nyáron 3-4szer elmegy bulizni,de az sem szabad a piáról szóljon.
2013. júl. 25. 18:01
 27/33 anonim ***** válasza:
#26 2 hetente járnak bulizni és arról szól, hogy ki miylen részeg. Ez az átlagos. Had tudjam már, mert rengeteg ilyet ismerek. Ráadásul ez még kisvárosban van így
2013. júl. 25. 18:11
 28/33 anonim ***** válasza:

27#

Ez normális amiről te beszélsz és amúgy szerencsére a többség még nem ilyen..és hadd tudjam már jobban 133 ezres város lakosaként...

2013. júl. 25. 18:37
 29/33 anonim ***** válasza:
#28 Hány éves vagy? De Kecskeméten és Budapesten is így megy. CSak lehet te nem veszed észre. Meg most inkább házibulik vannak divatban, azt te nem látod.
2013. júl. 25. 18:42
 30/33 anonim ***** válasza:
Köcce a lepontozás. :) Mer Úúúúr Isten, 13 évesen mértékkel alkoholt iszom. Basszus, csoda hogy MÉG NEM SITTELTEK LE. Szánalom. -.-
2013. júl. 25. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!