Normális? Ti engednétek?
Pár napot töltöttünk anyósoméknál és mint kiderült, a párom öccse (13éves) minden reggel ágyba kapja a kávét, addig nem is hajlandó felkelni! Rendes gépi lefőtt kávé kevés tejjel és cukorral.
Kérdeztük hogy miért kapja? Anyósom válasza (amúgy egyedül neveli) : igényli és kéri, különben nem kel fel. (Szerintem már rászokott...)
Bár ez így van a sörrel és borral, ha iszunk ő is kap, de nem kevesebbet önt neki anyósom hanem ugyanúgy egy egész pohárral, akár többször is!
A suli is, ha ő nem akar menni épp valamiért (gépezni akar) akkor az anyja nem ellenkezik hanem jólvan...
Oké néha oké, de hogy havonta több napot! Meg hát elég csúnyán visszabeszél az anyjának, és mindig csak mondja neki hogy "csak gyere ki, kapsz egy pofont" és semmi következmény!
A másik nagy fia is ott lakik még, de dolgozik mindig szóval heti 1 napot van otthon és nem ezzel foglalkozik.
Párom próbálja nevelni, de mi főleg keveset vagyunk ott, neki is csak vissza"ugat" és semmi nem segít.
Hagyjuk már ezt a bziskodást... 12 éves koromban leültem a nagyokkal pálinkázni, a 30 éves unokabátyjaimmal söröztem a tetőn, 15 éves koromban már bulikon akár részegre is ittam magam, azt meg el se mondom, egyetemen mit műveltem... És most mégis normális munkám van, jól keresek, és nem lettem alkoholista.
Nehéz nőként egyedül kamasz fiút nevelni az biztos, de itt még az igyekezet se látszik. Szerintem anyósod egyszerűen belefáradt, és úgy érzi, ha már most felnőttként kezeli azzal egy csapásra azzá is lesz.
Van ilyen. Jól teszi a férjed, ha "besegít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!