Miket csináltok hétvégén?
Én általában a barátaimmal szoktam lenni. Suli időben hétvégén mindig plázázunk, vásárolgatunk vagy beülünk valahova kávézni. Este pedig általában bulizni szoktunk ha nem kell sokat tanulni következő hétre. Hosszú hétvégén ugyan ez vagy esetleg vonattal átmegyünk egy másik városba kicsit körbenézni, ismerkedni. Ha szünet van akkor évszaktól függően változnak a programok. Télen korizunk vagy valamelyikünknél filmet nézünk, nyáron meg tavasszal pedig biciklizünk vagy piknikezünk, strandolunk. A lényeg hogy együtt legyünk mert igazából bármit csinálunk jól érezzük magunkat. :)) Ha esetleg nincs kedvem kimozdulni vagy nem ér rá senki akkor általában olvasni szoktam. Kedvemtől függ hogy könyvet vagy magazint. Nagyon gyakran hallgatok zenét és táncolgatok egymagam a szobámban. :D Néha rajzolok vagy festek valamit, sorozatot nézek, telefonommal játszok, kutyát sétáltatok... Ritkán van olyan hogy unatkozom :)
17/L
általában barátokkal vagyok, lemegyünk strandra nyáron, vagy csak elvagyunk a városba, megnézünk valakinél egy filmet vagy moziba megyünk, de néha csak kiülünk valahova beszélgetni. Ha nincs kedvem senkihez általában családdal vagyok, gépezek vagy csak olvasok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!