Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miket csináltok hétvégén?

Miket csináltok hétvégén?

Figyelt kérdés
Ötleteket várnék, hogy ki-mit csinál hétvégén, hosszú hétvégén, szünetekben, iskolaszüneti napokon. Hogyan tölti el hasznosan az idejét. :)
2013. júl. 22. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én általában a barátaimmal szoktam lenni. Suli időben hétvégén mindig plázázunk, vásárolgatunk vagy beülünk valahova kávézni. Este pedig általában bulizni szoktunk ha nem kell sokat tanulni következő hétre. Hosszú hétvégén ugyan ez vagy esetleg vonattal átmegyünk egy másik városba kicsit körbenézni, ismerkedni. Ha szünet van akkor évszaktól függően változnak a programok. Télen korizunk vagy valamelyikünknél filmet nézünk, nyáron meg tavasszal pedig biciklizünk vagy piknikezünk, strandolunk. A lényeg hogy együtt legyünk mert igazából bármit csinálunk jól érezzük magunkat. :)) Ha esetleg nincs kedvem kimozdulni vagy nem ér rá senki akkor általában olvasni szoktam. Kedvemtől függ hogy könyvet vagy magazint. Nagyon gyakran hallgatok zenét és táncolgatok egymagam a szobámban. :D Néha rajzolok vagy festek valamit, sorozatot nézek, telefonommal játszok, kutyát sétáltatok... Ritkán van olyan hogy unatkozom :)

17/L

2013. júl. 22. 13:48
 2/3 kedves97 ***** válasza:

általában barátokkal vagyok, lemegyünk strandra nyáron, vagy csak elvagyunk a városba, megnézünk valakinél egy filmet vagy moziba megyünk, de néha csak kiülünk valahova beszélgetni. Ha nincs kedvem senkihez általában családdal vagyok, gépezek vagy csak olvasok.

16/L

2013. júl. 24. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én amolyan magányos farkas vagyok, nincs sok barátom, főleg most, hogy elköltöztünk. A szüleim dolgoznak, úgyhogy egyedül vagyok itthon, amit egyébként szeretek, azt csinálok, amit akarok :D Most többnyire úgy telnek a napjaim, hogy felkelek 11 fele, fél órán át utána még kómában vagyok, majd csinálok valami ebédet magamnak (ez többnyire mirelit kaja, nem vagyok egy szakácsmester), film/sorozatnézés közben megeszem, aztán rádöbbenek, hogy van kutyánk, macskánk, amiket meg kéne etetni. Kicsit játszok velük. Bejövök, zenét hallgatok, pihenek közben, van hogy beülök a kádba és élvezem a pezsgőfürdőt vagy kimegyek napozni kicsit, miközben megy a zene a fülembe. Táncolgatok egymagamban a szobámba, meg szeretek énekelni is, mikor nem hallja senki. Van, hogy játszom a rocksztárt :DD Gépezek, olvasgatok az interneten néhány érdekes dolgot, néha játszok is a gépen, bár az is ritka, akkor pl. guitar hero vagy annak a dob változata. Ezekkel elmegy az idő. Este elmegyek a kutyával egy jó hosszú sétára, min. 2 óra, általában leállok sok mindenkivel beszélni, mert mindenkinek baromira tetszik a kutyám. Elmegyünk a partig, ott leülök vele a homokos partra és nézem a vizet, a naplementét, a hajókat, kajakosokat, fürdőzőket, megnyugtató. Este beszélek kicsit a barátnőmmel a neten aztán alszok. Ritkán, de van, hogy elmegyek a barátnőimmel biciklizni, hülyéskedni, vagy néha nyaralni is megyünk, vagy apukám egy másik városban a strandon dolgozik, ott szeretek lenni vele, elvagyunk. Nem igazán unatkozok. Megyek táborokba is. Ja, meg nagyon szeretek fényképezni, van egy jó kis gépem, szép képeket lehet vele csinálni, főleg makróba, pl. közelről egy bogarat, virágot stb. és szeretek videókat/képeket/zenéket szerkeszteni is, van egy halom profi szerkesztőprogramom.
2013. aug. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!