Hogy dolgozzam fel?
Anyám mikor kicsi voltam elvetette az öcsémet. Ő lett volna az egyetlen édestestvérem. Mikor arra gondolok, hogy csak azért vetette el, mert nem akarta, egyébként egészséges volt, kiráz a hideg. Hallottam, hogy az ilyen gyerekek az abortusz napján menekülnek a kések elől, mert vannak nekik érzéseik. Ez rátett egy lapáttal. Nagyon fáj, bár nem ismertem az öcsémet.
15/L
Azért dolgozod fel nehezen mert kicsi voltál és szerettél volna egy kistestvért, amikor kiderült hogy lesz te csak rá vártál. De anyud elvette tőled ezt az "örömöt" hogy valóra vállt a kívánságod... Meg kell neki bocsájtanod..
Menj pszichológushoz ő nagyon sokat tud segíteni...
utolsó vok: Csak annyi hogy végig olvastam a kommenteket és amit nagyon fontos tudnod az a gyerek tényleg egy élet volt és amit anyukád tet az gyilkosság az abortusz igenis az most tudom nagyon sokan megzolnak de ez így van valakit azért meg ölni mert nem illik az életedbe az tényleg szörnyű de nem gyülölheted anyukád emiatt mert valoszínüleg ő ezt így soha nem tudatosította magában probáld meg feldolgozni ne emészd ezzen magad.
Szerintem ne menj el ilyen mindenféle agykurkászokhoz csak bemesélnének neked mindenfélét hogy ő nem élt meg hogy anyukád jól döntött egyebek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!