Egy 16 éves gyerek megérdemelte?
Figyelt kérdés
Nagyon iszik, többször összehányta már a házat, már majdnem rendőrségi ügy lett az egészből (éjszakai randalírozás). Csütörtökön olyan részeg volt, hogy nem tudta az ajtót kinyitni, és összehányta a falat, cipőket, mindent a környékén. Apja eddig nem nagyon szólt érte, mert ennyire még nem volt, olyan már volt hogy összehányta a padlót, de ilyen még nem. Megpróbáltak beszélni vele, de egy részeggel nem lehet. Anyja meg már egyenesen irtózott tőle. Aztán apjának is elborult az agya, és rendesen elverte. Én a gyerekkel beszéltem, de azt mondja nem tud leülni, meg ruha nélkül alszik. Ismerem az apját, nem könnyű felhúzni, de ez azért kicsit durva volt, nem? A saját gyerekét nadrágszíjjal elverni?! Ráadásul egy 16 éves fiú csupasz seggét? Nekem kicsit durva. Mondjuk haver a gyerek, jófej, ha nem iszik. Nem is könnyű nekik, mert tesója fogyatékos, anyja rokkant, apja meg 24-24-ezik, hogy legyen valami a családnak, ő meg elissza mindig a pénzét. Amúgy azóta békébe van az apjával, nem szívta mellre, csak szar, hogy nem tud leülni gépezni. Tegnap este találkotam vele, akkor mondta.2013. júl. 20. 10:05
31/36 anonim válasza:
itt nem annyira rossz a helyzet de szinte mindennap óbégatnak részeg fiatalok az utcában a ház előtt sajnos elég gyakran aludni se lehet tőlük sajnos itt tartunk.
32/36 anonim válasza:
Hmm, azért megismertetném ezeket a fiatalokat az én alkoholista nagyapámmal...
Egyébként teljesen jogos, írom ezt 18 éves létemre.
33/36 anonim válasza:
Jogos volt, megérdemelte, de eleve olyan nevelést kellett volna kapnia, ami elrettenti az ilyentől. Minden zsebpénzt megvonni, 18 évesen kitenni a lakásból ha nem változik, elküldeni nyári munkára, az kéne neki.
34/36 A kérdező kommentje:
Saját pénzéből iszik, meg a nagyapja ad neki ha segít valamit. Fűnyírás ilyenek egy ezres, vagy kétezer.
2013. júl. 22. 10:03
35/36 anonim válasza:
Hát. én is rengeteget segítek a nagyszülőknek, de nem pénzért.. Így ne csodálkozzatok, ha ez lesz.
36/36 anonim válasza:
Egyrészt az én 16 éves gyerekem nem lenne ilyen. És nem b.zulna 3 pasival egy éjszaka.
ez egy súlyos nevelésbeli hiba. Én nemhogy úgy elvertem volna,hogy a fal adta volna a másikat,hanem ha mégegyszer elmegy inni és részeg lesz akkor elvonóra is küldeném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!