Egy 16 éves gyerek megérdemelte?
Lehet lepontozni, de szerintem megérdemelte. Egy verésbe - jó a nadrágszíj kicsit durva - nem hal bele és lehet, hogy helyrebillenti egy kicsit az agyát.
Azt írod, nem szívta mellre - valószínűleg ő is érzi, hogy valahol jogos volt.
Megérdemelte. Sőt, én még a fiú pénzéből vetettem volna vele festéket, és neki kellett volna kifestenie az összehányt falrészt. 16 évesen nem úgy kéne viselkednie mint egy részeg állatnak. Bocsánat, nem akarom megbántani az állatokat, azok csak annyit isznak amennyi kell nekik.
18/l
Én csak adtam volna neki 2 nyaklevest,aztán beeset volna aludni.
Amúgy a verés nem megoldás.Beszélni kell a gyerekkel,hogy ezt ő nem játszhatja el,ha csak nem milliomosak a szülei akik lef0ssák.Az apjának kéne példát mutatnia,csak nem foglalkozik a gyerekkel és ez meg is látszik.
Mibe fogadunk, hogy többet nem fog seggrészeg lenni? :)
Persze, hogy megérdemelte a verést."Egy jó időben, adott pofon többet ér 100 prédikációnál".
dede kedves utolsó előtti ebben az esetben igenis a verés volt a megoldás.
Az a baj hogy sokan már nem képesek jól érezni magukat csak részegen pedig az alkoholnak egyfajta katalizátornak kéne lenni ami segít az ellazulásban kis mennyiségben .
Én saját magamat vertem volna el. Ez mind a szülők hibája.
1. miből iszik?
2. ki engedi el??
3. milyen példa volt előtte???
Egy gyerek nem magától lesz ilyen, minden nevelés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!