Egy 16 éves gyerek megérdemelte?
Igazából érthető amit ti mondtok is, ti más fejjel látjátok. Én mint korabeli, meg mint haver megint más szemmel. (én nem iszok, nem mondom hogy abszolút nem, de nem járok el, csak itthon, vagy ha valami olyan társasággal vagyok 1-2 feles, 1-2 sör) Annyira nem szegények, hogy kajára ne jusson, meg új házuk van, egyszerre építkeztek anyámékkal, csak anyja 3-4 éve rosszul lépett, elesett, és úgy tört el a lába, hogy azóta rokkant. Csak azért az, hogy a gyerek az összes pénzét elissza, ahelyett hogy venne valami értelmeset nem engedhetik meg maguknak.
Én csak durvának találtam, akár hogy is, egy fiút addig verni amíg nem sír, nem kis erőfeszítés... Bár hogy megérdemelte, az megint más.
#6! Hidd el hogy fog. Annyira már ismerem. E miatt nem fog leszokni. Max ennyit nem fog inni. Meg inkább kihányja magát valahol máshol.
8#! Saját pénzéből, megdolgozik amúgy érte. Elengedni nem úgy működik ma már. Megy ő magától. (én is csak annyit szólok itthon, hogy ide meg oda mentem, x-re itthon vagyok) Apja régen nagyon ivott, de akkor ő még meg se volt. Tehát arr nem lehet fogni. Egy kirándulás alkalmával lett ez nagy divat, amikor a kis úri ku..váknak az volt a menő, aki ivott mint a dög. Azóta is velük járnak. Nem régóta tart nála se, nincs még 3 hónapja hogy elkezdte.
A gyerek nagyapja volt egy világi alkoholista fiatalnak, na ő ütötte vágta a családját, meg ő volt ilyen mint a gyerek. De ő is meghalt amikor 5-6 éves volt, meg nem is vele laktak, nem is jártak hozzájuk, meg a vége felé már ő se ivott, normális volt, nekünk szomszéd volt. Csak így amit meséltek róla azt tudom.
Nemtudom, szerintem a szülő a hibás, hogy hagyta eddig fajulni.
Én is ittam ennyi idősen, de tudtam hol a határ. A szüleimnek elmondtam, adtak tanácsokat, mondták, hogy vigyázzak magamra, és kész. Sose mentem haza p_csa részegen, és nemis hánytam össze semmit.
Szerintem itt az első ilyen alkalomnál kellett volna rendesen elbeszélgetni vele. Ha nem hat, akkor egy pofon belefér, vagy akár több, de ez a "pucér segget nadrágszíjjal" nekem elég szado beütés, amire sose lennék képes, pláne nem a saját gyerekemmel. Egy két atyai pofon, ha nagyon nem hat más, még beleférne simán, de ez nekem sok.
kedves utolsó :
Teljesen érthető amit mondasz. "Nem akarom, hogy a gyerekem csavarogjon. Ha csavargott, akkor kizárom, had csavarogjon még többet"
Ha te erre minden aggodalom nélkül képes lennél, hogy kirakd a gyereked, hogy menjen amerre lát, akkor nincs más mondandóm, csak hogy büszke lehetsz magadra...
Szerintem is jogos, ha a nemlétező gyerekeim ilyesmit követnének el, olyan pofont kapnának,hogy rögtön kijózanodnának.
Remélem a szülők kifizettették a festéket és megcsináltatták vele a falat. Na meg fényesre súroltatták vele az összes cipőt. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!