Egy 16 éves gyerek megérdemelte?
Miért engedték? Mert tök mindegy, hogy engedik-e. Akkor kimegy magától ha nem engedik. És ha kizárják mi van? Elmegy valamelyik ivócimborához, vagy visszamegy a ,,buliba" iszik még 2-t másnap azt se tudja hol van, meg ki rakta seggbe. Mert ilyen is volt, hogy úgy bebaszott valaki, hogy másnap az erdőbe ébredt, elment orvoshoz, és 3 ember spermáját találták meg a seggébe.
Amúgy apuka eddig nem tiltotta, csak leszidta, ha részeg volt, hogy mértékkel igyon. Anyja tiltotta, de nem ért el semmit. Amúgy is magasabb az apjánál, meg erősebb is, ha nem lett volna bebaszva meg se bír vele az apja.
Hogy hogy fajult el, csak gondolom a túlzott türelem. Egy fogyatékos gyereket türelem nélkül nem lehet nevelni. (öccse van) Normális iskolába jár, de épp üti jóindulattal a 2-s szintet. Meg látszik a járásán, beszédjén, fején hogy nem 100-as. Tehát valószínű ő is ezért mehetett el idáig. Most se kapott volna, ha lehet vele beszélni, csak amíg trtott a prédikáció ő fogtamagát elment lefeküdni, apja bement, hogy beszéljen vele fejére húzta a takarót. Na ott borult el az agya. Ja, és ő engedte be reggel 6-kor, amikor hazaért a munkából, mert ott feküdt az előszobába. Én a szüleit nem hibáztatnám azért, mert ilyen, nekik meg főleg van elég bajuk. Anyja heti többször jár orvoshoz, mert még van valami baja, nem tudom mi. Apja ugye egyik nap van, másikon nincs, meg ott a tesója is... Már mi is mondtuk neki, amikor a rendőröket rájukhívták, hogy nem lesz jó vége, addig hagyja abba amíg nem késő. Anyja egyfojtába mondta nekünk is, hogy ne adjunk neki, apja meg baszogatta ha részeg volt, de nem volt elég neki. De amúgy ezt is elfelejti, és ha ennyire nem is, de jövő hétvégével már biztos megint ott lesz. Apjának is elég volt ennyi szerintem, mert soha nem bántotta még őket. Ezt mondja haver is. Jójó, persze nem egy tasli, hanem ilyesmi.
Na legalább lesz mivel húzni az agyát pár évig! ;)
"3 ember spermáját találták meg a seggébe. "
ja pont egy orvos azt vizsgálta a fenekében elküldték elemzésre meg minden na ez biztos hogy kamu.
Alig múltam 18 de valahogy nem bírom megérteni miért kell ennyire berúgni. És ha az én gyerekem csinálna ilyet lehetséges, hogy én is megverném. És igenis megérdemelte a srác.
Sajnos sok kamasznál érzem azt, hogy a szülők nem nevelik vagy épp nem bírják nevelni. De ezt gyerekkorban rontották el bizonyos téren.
Engem anno úgy neveltek, hogy máig nem nagyon iszok. /alkalmanként 1 doboz sört szoktam inni/ Sose voltam részeg.
Anyám eljátszotta ezt velem. A vége az lett, hogy ő könyörgött 1 hét után, hogy menjek már haza. Ha van 1-2 barátja, vagy jó fej unokabátyja, egyéb rokona, simán kihúz heteket máshol.
Úgy könnyű nélkülözni egy érzést, hogy azt se tudod milyen az. Ha iszol, majd megérted hogy miért csinálja ezt a gyerek.
Abban egyetértek az előző válaszolókkal, hogy ez nem egészséges. Valószínűleg nem enyhén depressziós a srác, és valamilyen lelki zűrt akar alkohollal csillapítani. Olyan gyökér ember nincs a világon, aki rendszeresen így taccsra vágja magát buliból, hogy másnap szenvedhessen a másnapossággal.
Aki nem hiszi nem hiszi, én csak hallottam, de elég megbízható forrásból. Hogy mi igaz mi nem, nem tudom, de valami biztos volt, ha csak nem ijesztgetni próbálják a felelőtlen kölyköket.
Utolsó, hidd el vannak akkora gyökerek, akik ki se józanodtak, már isznak is újra. Mire hazakerülnek hajnal 3-4-5, mire felkelnek délután 3-4, 5-re meg már ,,buli". És ezt eljátszák akár heti 4-5x is. De olyan gyerekek mint volt jegyző unokái, rendőrkapitány unokahúga, meg ilyen milliomos kis k..vák. Megveszik az egy üveg kotyvasztott borjukat, megisszák 5-6-an, ás ők a nagymenők, mert húdebebasztak, és most ez a menő, aki ezt csinálja, aki nem meg emberszámba se veszik. Így kimondják. Csak akkor fognak pofára esni, ha majd azok nézik őket semmibe, akik most senkik, és feljebb lesznek a ranglétrán, mint az iszákos kis ,,valakik". Nem lehet elmenni egy buliba, mert ha nem iszod magad seggrészegre te leszel a mindenféle papírkutya meg isten tudja mi, és egy évig fognak vele baszogatni. Mert ennyire nymomorult a fiatalság. Akinek nem inge... Nem tudom ti hol laktok, mi egy alföldi kisvárosban, röpke 15.-20.000 fővel, kb 100 gyerek aki egy korosztály. (cigányok kivételével, ők is kitesznek további kb 50-et) Ebből 50-60 rendszeresen bebaszik, 10-20 alkalmanként, további 10-20 iszik, de nem rug be, a maradék meg vagy egyáltalán nem ivott még, vagy csak nagyon alkalmanként. TEhát itt a fiatalok 50-60%-a alkoholista. És ez kb 15 áves kortól 20-22-ig, utána vagy magához tér a csóka, vagy megy sittre valami miatt.
Azt majdnem elfelejtem, hogy szinte minden utcában van kocsma. A legnagyobb távolság 3 utca a kocsmához. De ott meg ivókörök alakultak. Ahíjja még sétálni kelljen 500 m-t. Mondjuk olyan állapotba...
Na ez egy kis kitérő volt, nagyjából semmi értelme a kérdéshez, de leírtam.
Azért nem, mert ez nagyban a szülők hibája is. Honnan szedte a pénzt piára, és hasonlók...
Viszont - lesz.rva mennyire másnapos v fáradt - korán reggel kelés és takarítás, festés, meg minden. És nincs kimaradás egy jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!