A legtöbb tini sátánimádó lett, és veszélyt jelent a békés társadalomra! Szülőknek kötelező! Hogyan lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak? (Többi lent)
A legtöbbször használ ilyen rövidítéseket, hogy; LOL, ROFL, LMAO, SMH, SOS stb. Na most! Ezek a rövidítések mind-mind rejtett jelszavak, tisztelgések a Sátán előtt! Hogy miért is? Nézzük csak meg őket közelebbről!
LOL=Lucifer Our Lord (Mi Urunk Lucifer)
ROFL=Rise Our Father Lucifer (Kelj fel, Atyánk, Luficer)
SMH=Satan My Husband (Sátán A Férjem)
SOS=Satan Our Saviour (Sátán A Megmentőnk)
Vajon eddig tudták a Tisztelt Szülők, hogy a tini gyerekük sátánista tisztelgésekkel üzen titkosírás gyanánt beszélgetőpartnereinek chatelés, stb. közben? Talán ha én ezt most nem írom le, sok szülő még mindig vakon elhalad amellett a tény mellett, hogy gyermeke át szándékozik adni lelkét a Sátánnak. Vajon hogy lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak?
Huh, de gyökér vagy : DD
Szerintem amúgy kamu a kérdés. Ha nem, az még szomorúbb.
Ha ez az egész mégsem kamu, akkor azt kell, hogy mondjam, szerintem manapság nem kifejezetten a sátánizmus jelenti a legnagyobb veszélyt a társadalomra.
Mindenkinek kell hinnie valamiben. Ki ebben, ki abban. "tini-sátánizmus" mindig is volt, mindig is lesz. Ha ez már átlép egy bizonyos határt, akkor van a gond. De nem feltétlenül a társadalomra, hanem inkább önmagára.
Én is kérnék szépen abból amit szívtál:D:D:D:D:DxDxDxDxDxDxDxD
Komolyra fordítva a szót:az ilyen agyhalott b.lf..szok veszélyesek a társadalomra mint amilyen te is vagy kérdező.Ha az IQ-d megahaldná a 15-öt tudhatnád hogy valójában mit is jelentenek ezek a rövidítések.Mert ha még úgy köszönnének egymásnak hogy Heil xy vagy Sieg Heil akkor megértem hogy nem helyes amit csinálnak de ilyen baromságot belemesélni ebbe,hihetetlen.
XD meg azt jelenti XarD mán le. Ennyi hülyeséget egy helyen komolyan leadva már rég olvastam. Kérdező amit te itt leírtál el is hiszed? Ezzel az erővel bármit belemagyarázhatunk. SOS=Síkhülyék Országos Segélyvonala
LOL=Lábgomba Oltó Légibázis
ROFL=Rigót Osztogató Fosztogató Leányvállalat
SMH=Sajnos Mindenki Hülye
Isten, tág értelemben kis betűs is lehet: isten.
Az LMAO meg valójában: "Leszopod MAO Ce Tung"-ot jelent, ahogy a nevében is benne foglaltatik. ;)
Minden jót elrontani valami rosszal.
Ezek a nevetésről meg ezekről szólnak,nem a sátánról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!