Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A legtöbb tini sátánimádó...

A legtöbb tini sátánimádó lett, és veszélyt jelent a békés társadalomra! Szülőknek kötelező! Hogyan lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A legtöbbször használ ilyen rövidítéseket, hogy; LOL, ROFL, LMAO, SMH, SOS stb. Na most! Ezek a rövidítések mind-mind rejtett jelszavak, tisztelgések a Sátán előtt! Hogy miért is? Nézzük csak meg őket közelebbről!

LOL=Lucifer Our Lord (Mi Urunk Lucifer)

ROFL=Rise Our Father Lucifer (Kelj fel, Atyánk, Luficer)

SMH=Satan My Husband (Sátán A Férjem)

SOS=Satan Our Saviour (Sátán A Megmentőnk)

Vajon eddig tudták a Tisztelt Szülők, hogy a tini gyerekük sátánista tisztelgésekkel üzen titkosírás gyanánt beszélgetőpartnereinek chatelés, stb. közben? Talán ha én ezt most nem írom le, sok szülő még mindig vakon elhalad amellett a tény mellett, hogy gyermeke át szándékozik adni lelkét a Sátánnak. Vajon hogy lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak?

2013. júl. 20. 02:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. júl. 21. 04:06
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
te nagyon beteg lehetsz. :DD Jesszusom akkorát röhögtem....
2013. júl. 21. 09:59
 13/35 anonim ***** válasza:
10%

-.- istenem a LOL az hangos nevetést jelent XD

az SOS meg segéj kérés XD !

énvalásos ált sulibba járt am tisztelem istent és jézust

hiszek a szelemek be és nemvagyik séátán imádó

szelemek tölis tartok !

2013. júl. 21. 20:01
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nadzson ürülünk nekki, tanujj meg irní!
2013. júl. 21. 23:11
 15/35 A kérdező kommentje:

13-as:

Ha tiszteled őket, akkor tudnod kéne, hogy Isten, Jézus és Sátán nevét nagy kezdőbetűvel írjuk, mivel tulajdonnevek.

Azért most kissé büszke vagyok magamra, mert felvilágosítottam a szülőket, és miattam, csakis miattam fogják megtiltani a fentebb megnevezett sátánista tisztelgések használatát... Ameno! Kereszt!

2013. júl. 22. 00:57
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig gyenge troll vagy. Ott szúrtad el ,hogy túljátszottad a szereped. Főleg egy kamasz témába, ahol a szlengben járatosak is bőven vannak. Az SOS-el pedig végleg bebuktál, mert az már régebbi rövidítés. Még mindig fenntartom, hogy a kivitelezés gyenge.

1. válaszoló

2013. júl. 22. 05:49
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
te aztán jó hülye vagy :DDD inkább keress magadnak egy nőt és nyugodjál le :DD vagy megszöktél valahonnan?
2013. júl. 23. 00:38
 18/35 anonim ***** válasza:

És a fentebb leírt XDDDDD-m szerinted mit jelent?!

SOS-t már vagy ezer éve használják...

Remélem nem vagy akkora gyík, hogy komolyan elhiszed, hogy van olyan, aki hisz ennek a baromságnak, és emiatt eltiltja valamitől a gyerekét?!

2013. júl. 23. 01:25
 19/35 anonim ***** válasza:
kamu
2013. júl. 23. 11:14
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt nem írod le, akkor mindenki elhalad a tény mellett.. Oh, köszönöm úrnőm, hogy ily jó cselekedetet tettél az emberiség érdekében!!! Örök hálám és tiszteletem!! Te mint hű keresztény, Te a Misszionárius, köszönjük hogy felnyitottad a szülők szemnét! Légy áldott..

.. Hát te hülye vagy.

Üdvözletem: egy sátánista. ELKAPLAK!!

2013. júl. 25. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!