A legtöbb tini sátánimádó lett, és veszélyt jelent a békés társadalomra! Szülőknek kötelező! Hogyan lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak? (Többi lent)
A legtöbbször használ ilyen rövidítéseket, hogy; LOL, ROFL, LMAO, SMH, SOS stb. Na most! Ezek a rövidítések mind-mind rejtett jelszavak, tisztelgések a Sátán előtt! Hogy miért is? Nézzük csak meg őket közelebbről!
LOL=Lucifer Our Lord (Mi Urunk Lucifer)
ROFL=Rise Our Father Lucifer (Kelj fel, Atyánk, Luficer)
SMH=Satan My Husband (Sátán A Férjem)
SOS=Satan Our Saviour (Sátán A Megmentőnk)
Vajon eddig tudták a Tisztelt Szülők, hogy a tini gyerekük sátánista tisztelgésekkel üzen titkosírás gyanánt beszélgetőpartnereinek chatelés, stb. közben? Talán ha én ezt most nem írom le, sok szülő még mindig vakon elhalad amellett a tény mellett, hogy gyermeke át szándékozik adni lelkét a Sátánnak. Vajon hogy lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak?
-.- istenem a LOL az hangos nevetést jelent XD
az SOS meg segéj kérés XD !
énvalásos ált sulibba járt am tisztelem istent és jézust
hiszek a szelemek be és nemvagyik séátán imádó
szelemek tölis tartok !
13-as:
Ha tiszteled őket, akkor tudnod kéne, hogy Isten, Jézus és Sátán nevét nagy kezdőbetűvel írjuk, mivel tulajdonnevek.
Azért most kissé büszke vagyok magamra, mert felvilágosítottam a szülőket, és miattam, csakis miattam fogják megtiltani a fentebb megnevezett sátánista tisztelgések használatát... Ameno! Kereszt!
Még mindig gyenge troll vagy. Ott szúrtad el ,hogy túljátszottad a szereped. Főleg egy kamasz témába, ahol a szlengben járatosak is bőven vannak. Az SOS-el pedig végleg bebuktál, mert az már régebbi rövidítés. Még mindig fenntartom, hogy a kivitelezés gyenge.
1. válaszoló
És a fentebb leírt XDDDDD-m szerinted mit jelent?!
SOS-t már vagy ezer éve használják...
Remélem nem vagy akkora gyík, hogy komolyan elhiszed, hogy van olyan, aki hisz ennek a baromságnak, és emiatt eltiltja valamitől a gyerekét?!
Ha ezt nem írod le, akkor mindenki elhalad a tény mellett.. Oh, köszönöm úrnőm, hogy ily jó cselekedetet tettél az emberiség érdekében!!! Örök hálám és tiszteletem!! Te mint hű keresztény, Te a Misszionárius, köszönjük hogy felnyitottad a szülők szemnét! Légy áldott..
.. Hát te hülye vagy.
Üdvözletem: egy sátánista. ELKAPLAK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!