Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha van egyesületi papírom...

Ha van egyesületi papírom tesiről, kötelező sulis versenyre (is) járnom?

Figyelt kérdés
Egyesület attól egyesület, hogy versenyek vannak. Legalábbis nálunk, akkor az iskola nem kötelezhet versenyre nem? Ha papír van róla, hogy más egyesületbe játszom, és nem kérem az iskolait, nincs közöm az iskolaihoz ugye?
2012. dec. 6. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugy tudtam hogy nem kötelezhet semmilyen programra ami iskolán órákon kívüli! Vagy ez már másképp van?
2012. dec. 6. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezni semmi keppen sem. De lelki terrorban nagyon jok a tanarok. Azoktol akik egyesültben, verseny szinten sprotolnak el varjak, hogy öregbitsek az iskola nevet. Milyen versenyröl lenne szo es mit sportolsz?
2012. dec. 6. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Kézilabda, de játszanunk nem kell, csak beállhatunk, de be is állunk. Megnyugodtam,hogy nem kötelezhetnek, mert már olyanra gondoltam, hogy osztályfőnöki, stb. . . Lelkiterror-->Hát igen, alapból azért váltottunk, és inkább egyesületre, mert nagyon bunkók voltak az emberek, itt meg felnőttek, és kedvesebbek. Elnézőbbek, ha valaki béna.Egy iskolába ez már nem szokás.
2012. dec. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!