Mit tudok tenni azért hogy elengedhessenek?
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ti mit gondoltok arról hogy a szüleim nem engednek el 16 éves fejjel a barátom szülinapi partyjára. Amugy fiu vagyok. Most kezdődne este 20:00-kor és 01:00 tart max. Nem engedik hogy haza taxizzak. Sose szoktam elmaradozni otthonról, midnig időben otthon szoktam lenni. Nem vagyok amugy oylan aki mindig bulikba megy, csak most szeretném magam jól érezni. Erre mondják hogy a legkésőbb busszal ami jön haza kell menni :S Az pedig 22:10... Mit mondjak hogy elengedjenek engem? :(
Kérd meg, hogy ők rendeljék oda a taxit -így biztosak lesznek benne, hogy azzal mész- még este foglalják le. BEszéljetek meg egy kompromisszumos éjfélt.
A taxi aműgy is sokkal biztonságosabb én nem engednélek buszozni..
Szia!
Ha más nem, gyere el a 22:10-es, érezd legalább addig jól magad.
Nem megy valami helybéli oda? Hogy hazavinne kocsival, ha van neki? Vonat esetleg? Vagy hívja fel anyud a srác szüleit, és beszéljék meg a dolgot, esetleg, hogy ott aludhass. És reggel már mégiscsak más hazamenni.
Csak féltenek téged, mert szülőből vannak, és ha nem vagy az a bulizós, nem szoktak hozzá, hogy eddig kimaradozz.
Ha a szüleid nem engedik így se, akkor jössz azzal amit ők mondanak és ne kérleld őket. Ha majd látják ,hogy ilyen helyeztekben is szót fogadsz nekik akkor talán máskor majd tovább is elengednek.
Jó bulizást! :)
nem tudom milyen vagy, én elengednélek
a taxi meg jó ötlet, főleg ha házhoz hivod, otthon kirak
ha nincs kocsitok
mert egyébként apukád is érted mehet
barátodnak nincsenek szülei?
otthon lesznek, vagy elmennek valahová? esetleg beszélhetnek ők a te szüleiddel
amúgy meg 16 éves srác nem kisgyerek, ennyire már bízhatnának benned (itt ezen van a hangsúly, bítnak-e benned - ezt is meg lehet tőlük kérdezni: nem bíztok bennem?)
egyre vigyázz, ha sikerül elmenni, akkor ne mattarészegen befüvezve menj haza éjjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!