Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni azért hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni azért hogy elengedhessenek?

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ti mit gondoltok arról hogy a szüleim nem engednek el 16 éves fejjel a barátom szülinapi partyjára. Amugy fiu vagyok. Most kezdődne este 20:00-kor és 01:00 tart max. Nem engedik hogy haza taxizzak. Sose szoktam elmaradozni otthonról, midnig időben otthon szoktam lenni. Nem vagyok amugy oylan aki mindig bulikba megy, csak most szeretném magam jól érezni. Erre mondják hogy a legkésőbb busszal ami jön haza kell menni :S Az pedig 22:10... Mit mondjak hogy elengedjenek engem? :(

2009. okt. 17. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ez durva..ööö nem tudsz ott aludni vmeik barátodnál?és tudják h a legutsóbusz 22.10kor indul?mert ha nem akk mondhatod h busszal jöttél és közben pedig taxival...vagy nincs éjszakai járat?azzal is hazalehet menni...

am próbáld meg nekik elmondani h tél naon szeretnél ott lenni meg ez a srác tök jó barátod és esetleg megbántanád ha nem mennél el...vagy hogy most az egyszer engedjék meg h elmehess úgyse szoktálnagyon bulizni...meg h tudják h mindig időben jössz haza, mért nem bíznak meg benned ennyire? próbálj ilyesmiket mondani

2009. okt. 17. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!