Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ezellen tenni? Fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezellen tenni? Fiúk válaszát várom.

Figyelt kérdés
Na van egy nagy bajom... Pontosabban a farkammal.. Banán formája van, és nagyon zavar engem és így nem is ismerek ismerkedni meg semmi... Szóval, hogyan lehetne változtatni, h egyenesebb legyen?? Ti hogy hordjátok a gatyátokban??(bocs, a hülye kérdésért, de lehet az a probléma, h befele "tűröm", magyarul a zacsin van ...) Na meg ma "pózt" váltottam, és felfele tettem, úgy, h ne a zacsin legyem hanem felém "mutasson", de ezzel is ma megakadt a bajom, mert így folyamat merevedem, és nagyon szar:( Na meg egy idő után, vissza csúszik a zacsira... Próbálkozzak a póz váltással, h egyenesebb legyen, vagy mit tegyek??:(
2011. nov. 16. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fog segíteni ha pózt váltasz de ne aggódj mert ne vagy vele egyedül. Sok férfinak ferde valamerre. nekem balra ferdül és a szexben kifejezetten élvezi a barátnőm mert jobban izgatom belül. Meg azt mondta aranyos :D:D. Sokkal izgatóbb. főleg, ha így a g-pontot is könnyen megtalálod.
2011. nov. 16. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem arra fogok válaszolni, hogy mit is lehetne tenni... Ne zavarjon téged, hogy milyen formája van, ha szerelmes lesz beléd a barátnőd, akkor nem ezzel fog törődni. Sőt, ahogyan az előző is írta, még lehet nagyobb örömökben tudod részesíteni majd. Az én páromnak például nagyon lefele hajlik, de én így szeretem! Gyerünk ismerkedni:) 20l
2011. nov. 16. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Reggel, amikor merev feküdj rá az ellentétes irányba!Nekem bejött.

Nyúlnak a szövetek!

2011. nov. 16. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

magyarul azon ügyködsz, h kiegyenesítsd a farkad? :D lol... ez adottság, így nőtt és kész... ne aggódj miatta, mindenkinek másmilyen, láttam már olyat, h valakinek az egyik oldalra görbült vagy éppen lefelé, stb. ez töknormális, egy lány sem fog rajta megakadni

22/L

2011. nov. 16. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak úgy érzem, h lehet ez hiba lehet... Szép farkam van, csak, h banán formája van... :( de ha ti így látjátok, akk nem lehet nagy hiba:)
2011. nov. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!