Mi a véleményetek a tetoválásról kamaszok?
Én majd szeretnék ,de csak kicsiket és csak azért mert fontos jelentőséggel bírnak.. Szóval neveket, és szavakat..
Anyumék azt mondták ha nagykorú leszek, akkor bele vághatok :)
13/L
Tetszenek a kisebb, diszkrétebbek tetkók. A nagy, durvák távol állnak rólam, de ha van valakinek, akkor róla csak emiatt nem alkotok rögtön negatív véleményt.
Szeretnék majd, 18 éves korom körül.
Egy macskát a lapockámra (nem túl pontosan kidolgozottat, hátulról nézve, tehát csak az alakja és a kacskaringós farka látszana), egy violinkulcsot a bal csuklómra, és egy nagyon kicsi szívet a bal gyűrűsujjam jobb-belső oldalára. Elég tucat mindegyik. De az első kettő a személyiségemhez tartozik, leír engem (macskabolond vagyok már nagyon régóta, 6 éves korom óta zongorázok és énekelek, komolyabb szinten). Egyébként ezt a két tetoválást már kb 11 éves koromban eldöntöttem, hogy magamra varratom, durván 5 éve kitartok mellettük. A szívnek nincs semmi története, szimplán tetszik ott egy picur tetkó.
Ahol még nagyon bejön, ha van valakinek az a csípőtájék, nagyon esetleg boka.
16L
believe in yourself.
tudom,tucat,de nem,ez nekem sokat jelent.
16/L
Nálunk a családban senkinek nincs és nem is rajonganak érte túlzottan. Ennek ellenére nekem nagyon tetszik hogy valaki elhatározza magát és egy meghatározó dolgot ami jellemző rá magára varrat. Én is szeretnék majd, de még nem érzem azt hogy megértem rá. Mániákus motorimádó vagyok és szeretem az állatokat sok macskánk van, így egy motor formát ( [link] ) szeretnék és egy macskát ( [link] [link] az ilyen macska ábrázolások nagyon tetszenek) persze nem ugyanezeket mint amik a képen szerepelnek, mert nem szeretem ha valaki ugyanazt tetováltatja egy életre magára amit más már visel.
Ha magamravarratom valamelyiket vagy egyszer mind a kettőt olyan helyre fogom ami nem látszik pl.: a csípőmre szeretném olyan helyre rakatni ahol én a saját szememmel látom és nem tükörből vagy képről a kész művet.
Ha szépen van megcsinálva akkor jó.
Én az elsőt 16 éves koromban csináltattam a lábamra pár sort. Nem rég csináltattam a mellkasomra és a hátamra is. Kézre sajnos nem lehet a szakmám miatt.A szülők először nem voltak oda az ötletért de aztán bele nyugodtak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!