Kamaszok, nyaralni mindig a családotokkal mentek, vagy a haverjaitokkal, barátaitokkal is szoktatok?
A családommal és a barátaimmal is elmentem néhány napra nyaralni.
21/L
Míg 18 év alatti voltam akkor mi egymásnál nyaraltunk. Bp-re jártam iskolába és szüleim Balaton mellett laknak. Èn Pesten nyaraltam az osztálytársak meg balatonon. Ekkor mindig otthon voltak a szülök is este elmehettünk bulizni korunkhoz képest...
Aztán mikor már kinöttem a tini kroból mentünk elöször 1-1 hétvégére haverokkal nyaralni, majd 1 hét horvátország...
Èn minden évben végig dolgoztam a nyarat egy büfében így volt pénzem is tiniként is.
Eddig mindig családdal mentem csak, de most barátokkal is megyek Tisza mellé egy hétre. Családdal meg Pest, Balaton.
15/L
Csak családdal megyek a Balatonhoz.
17/F
Fúú, családdal a balatonhoz, az szép dolog :DD mi 1-1 napra szoktunk régen lemenni, de mindig is utáltam teljes szívemből :DDDD
bár szüleimmel nem valami izgi nyaralni, szóval mikor családdal megyünk külföldre, akkor is visszük két barátnőmet :D
Családdal 2 hét külföld.
Szeretek utazgatni, szóval ez nekem nem kín, tényleg élvezem. Barátokkal max 1-2 uncsibb üdülőhelyre tudnék menni (mármint külföldre), tanári szervezéssel, úgyhogy nekem jobb ez így.
16l
Idén a családdal megyek (kül- és belföldre), jövőre nem tudom...biztos szeretnék majd elmenni a barátaimmal is vhova, csak nem biztos, hogy elengednek :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!