Az egész nyaramat elrontották a szüleim?! 12/L
Figyelt kérdés
Úgy volt volna, hogy megyek Pécs melletti faluba egy hétre, és benézünk Pécsre is - egyedül, de a barátnőim szülei vigyáztak volna rám. Erre anya azt mondja, hogy nem engedhetnek el, mert megyek táborba ami sok pénz, meg 12 éves gyerek nem mehet ilyen messzire szülői felügyelet nélkül, és vérszerinti rokonnak muszáj vigyáznia rá. Erre mondom, hogy ez hülyeség, senki nem tudná meg, hogy én ilyen messziről jövök. Tönkretették a nyaram, halál rosszkedvvel megyek táborba. :( Egyébként netről ismerem a barátnőimet, webkameráztunk is, nagyon jól kijövünk, imádom őket.:) De a szüleimnek hála, az egész estét átsírtam ez miatt, és soha nem felejtem el, hogy miattam nem találkozhattunk.:(2013. júl. 2. 12:30
11/40 anonim válasza:
Kérd meg a barátnőd menjen el ő hozzátok. Van egy sejtésem, hogy őt sem engedik el a szülei!!
12/40 anonim válasza:
Nevetséges mások életével példálózni. Ő is mehetett külföldre, és akkor?
13/40 A kérdező kommentje:
A barátnőim szülei engednék.
2013. júl. 2. 12:56
14/40 anonim válasza:
Megértem a szüleidet,én sem engedném a gyerekem valami faluba,olyan emberekhez akiket nem is ismerek,és a lányom is csak webkamerán keresztül...Dolgozd fel,a nyár még csak most kezdődik igazán,emiatt nem lesz az egész nyarad rossz.A helyedben annak is örülnék,hogy táborozni mehetek,szerintem te is inkább ennek örülj,mint azért szomorkodj hogy nem láthatod a netes barátnődet.
13/l
15/40 anonim válasza:
Akkor a barátnőd menjen hozzád, máris jobb lesz a nyarad!
16/40 anonim válasza:
Én sem engednélek el,sőt még 14-15 éves gyereket sem engednék el akárkivel egy hétre attól,hogy netről ismered nem jelent semmit.Lehet ez most világfájdalom de majd elmúlik és jön több világfájdalom még az életben.Örülj neki,hogy mehetsz táborba a táborok bizony sok pénzbe kerülnek.
17/40 anonim válasza:
Egész életedben irányítani próbálnak majd, ez a társadalom sajnos beteg. Most a szüleid, később a tanárok, aztán munkahelyen a főnökök, és azok akiket soha nem látsz, mégis törvényeket hoznak. Végig úgy fognak kezelni mint ha valaki tulajdona lennél. Még nem igazán tudsz tenni semmit, de fejben már most elkezdhetsz fejlődni:) Már egyébként is intelligensebb vagy a többi 12 évesnél, sokan írni se tudnak normálisan 20 évesen se.
18/40 A kérdező kommentje:
:)
Most már nagyjából elfogadtam, hogy ez van. Nem tehetek semmit, majd 1-2 év múlva leutazok hozzájuk, meg lehet, hogy jönnek ezen a nyáron ide.
2013. júl. 2. 13:16
19/40 anonim válasza:
Hát engem sem engednének el, pedig 14 vagyok. Kisebb távokra sem engednek. Van ilyen.
20/40 anonim válasza:
Fiatal koromban mindig szidtam anyámékat. Meg voltam győződve arról, hogy mindent, amit nem engednek meg, csak kicseszésből teszik. Nem értettem, hogy ha másnak lehet, nekem miért nem. Mondtam ezek bolondok, maradiak, gonoszok, nekik az a jó, ha én szenvedek. És annyira idegesített, amikor anyám mondogatta: "Na majd ha lesz egy lányod, megérted." Erre azt mondtam neki, hogy nem, én máshogy fogom csinálni, én sokkal engedékenyebb leszek, én nem fogom éreztetni a "felsőbbrendűségemet", én barátnőként fogok tekinteni a lányomra. Aztán született egy lányom. Mindenben igaza volt anyámnak, de leginkább abban, amikor a "ha majd lesz egy lányod..." szövegel jött. Amíg nem volt gyermekem el sem tudtam képzelni, hogy létezik aggódás ilyen magas szinten, hogy létezik ennyire erős kötődés, ennyire önzetlen szeretet. Sajnos most már csak a sírjánál tudok állni és reménykedni abban, hogy hallja ahogy bocsánatot kérek, amiért anno szörnyű szülőnek hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!