Mit tudok tenni? Nem nagyon érdekel az egész, de már unom.
A szomszédunkban van egy ingatlanos..
Aki azt vezeti a férfi tökre nyomul rám..
Egyszer anyummal voltunk a városba, így oda jön a férfi és elkezdi anyumnak: úgy udvarolna nekem, csak azt büntetnék.. Meg azzal baszogat hogy mikor leszek már 18... így anyum mellett mondtam neki hogy 21 évesen már gyerekem lesz (lehet) erre így elkezdi hogy tőle.
Nyáron a haverommal kérdeztünk tőle valamit, és akkor így oda állt mellém, és elkezdte a karom fogdosni.
Mindig cuppog ha meglát és úgy hív hogy "kicsim"..
és amivel be telt a pohár, hogy tegnap hoztam haza az oklevelem, és látta.. gratulááció ként adott "baráti" puszit, utána elkezdi: Tetszel nekem.. de ez titok..
Most meg mondja apának, hogy látta a neten a képem (szerintem le is mentette, de nem biztos)....
Már nagyon unom, ezt az egészet. Apummal beszéltem is róla, anyum most nem akarom ezzel bosszantani.. de Mit tudok tenni? elegem van belőle.. Már régebben a kpocsi úton mentem át (!!) hogy ne kelljen a zebrán átmennem, mert a zebrával szembe van az "irodája" .. Valaki, valami tipp?
köszönöm, 13/L
Szerintem csak jópofa próbál lenni, azért mond ilyeneket. :)
13 évesen szerintem én is félreértettem volna.
Köszönöm, meg a zöld ujjacska..
de akkor is olyan zavaró... pff..
Elég baj ha a szüleid nem veszik elég komolyan...apukád sem?
A pasasnak meg határozottan mondd meg, hogy szálljon le rólad mert undorító amit csinál. Zaklatásért föl is jelentheted. Vagy viccesen odaszólhatsz neki, hogy mi van, kedve támadt a friss húsra, csak kár hogy büntetik?
Apukádnak többször, és egyre határozottabban szólj, hogy nagyon szépen kéred csináljon valamit. Mert akármennyire is viccel, neked ez NEM tetszik, és mivel rád az az idióta nem hallgat, ezért őt kéred, hogy szóljon neki, fejezze be a beszólogatást.
Itt nem az a lényeg, hogy viccel-e, vagy nem. Minden embernek más az ingerküszöbe, neked már ez is szarul esik és kész. EZT tartsa tiszteletben mind apukád, mind az a másik farok. Mondjuk ha az én lányom lenne, tuti első szóra mentem volna elbeszélgetni a pasassal. Nem agresszíven, de megkértem volna szépen, hogy hagyja abba. Általában az apukák oroszlánként ugranak már akkor, ha egy fiú egyáltalán ránéz a lánygyerekükre, nemhogy ha egy velük egykorú férfi nézegeti őket...
Köszönöm, mindenkinek megy az újacska :)
hát..ha még egyszer felém "cuppog" megkérem hogy álljon le.. de osztály társam (fiú) is mondott egy kicsit durvát hogy mit mond neki, és ha még azután is "zaklat" akkor meg is teszi.. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!