János-kórházról írnátok nekem információkat? Milyen a szülészet? Egész nap veled lehet a baba? Minden érdekel.
Köszönöm a válaszokat!!!
Nekem az a fontos, hogy a baba egész nap velem lehessen. Megnyugtattatok :)
Nekem is egy barátnőm szült ott, ő mindennel meg volt elégedve. Ő első éjszaka leadta a babát a közösbe. Én ezt semmiképpen nem szeretném.
Én októberben fogok ott szülni.
Az első babámat a Kútvölgyiben szültem, de sajnos magánkórház lett.
Sziasztok!
János korházat bátram ajánlom,nekem mindkét kislányom ott született császárral. Elsővel toxémiás voltam,így másodikra "kitüntetett" figyelemben részesültem. Orvosok 1-2 kivétellel szuperek,a szülésznők,nővérek is. A csecsemősökről ez nem mondhato el,ott 1-2 rendes akad csak. Ha nem sikerül egyágyasba menni,akkor a 9-es korterembe kérd magadat,3 ágyas,bent van a fürdő,wc,nem kell a közösségit használni. Babád napközben veled lehet,reggel viztre és este fürdésre kell visszavinni őket. Este 10-ig lehetnek kint. Ha nem egyágyasban vagy nem biztos,hogy veled lehet éjjel a baba,a szobatársak beleegyezése kell hozzá(esetemben 1 szobatárs nem járult hozzá). Én fejtem a tejet,így éjjelre mindíg vittem be a babámnak.
Összeségében én nagyon elégedett voltam,volt fogadott szülésznőm és orvosom is. Ha bármi személyes érdekel,írj privát.
Szép szülést!
Köszönöm neked is!
A csecsemősök engem nem érdekelnek annyira, mert második baba lesz, nem igazán van szükségem szoptatási-pelenkázási stb tanácsokra.
Viszont ettől félek, ha több ágyasba kerülök, akkor nem lehet velem a baba, mert az nekem a legfontosabb, hogy együtt lehessünk végig.
Még egyszer köszönöm!
Én 6 hete szültem ott. Minden lényegeset leírtak már előttem!
A szobatársak beleegyezésével nálunk nem volt gond, mert minden anyuka arra vágyott, hogy állandóan a babóval legyen. Mondjuk ezt én sajna nem tudtam megtenni. Úgy értem, hogy én éjjelre visszavittem. (De engem nem zavart, hogy a másik csajszinak éjjel is kint volt a babája) Császáros voltam, és bár nehéz szívvel, de minden este bevittem a "közösbe". Úgy voltam vele, hogy muszály megerősödnöm hazamenetel előtt, mert otthon már nem passzolhatom le a szomszédnak, csak azért mert nekem ez fáj, vagy az fáj...
Én 5 ágyas szobába kerültem, amiben végig csak 3-an voltunk... :) Nagyon jó volt!
A kaja tényleg elég gáz, a fürdőről nem is beszélve. De nagyon gyorsan elrepül az a néhány nap, és ami akkor kellemetlennek tűnt, utólag még az is gyönyörű, mikor otthon szuszog melletted a kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!