Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tudok tenni? Nem nagyon...

Mit tudok tenni? Nem nagyon érdekel az egész, de már unom.

Figyelt kérdés

A szomszédunkban van egy ingatlanos..

Aki azt vezeti a férfi tökre nyomul rám..

Egyszer anyummal voltunk a városba, így oda jön a férfi és elkezdi anyumnak: úgy udvarolna nekem, csak azt büntetnék.. Meg azzal baszogat hogy mikor leszek már 18... így anyum mellett mondtam neki hogy 21 évesen már gyerekem lesz (lehet) erre így elkezdi hogy tőle.

Nyáron a haverommal kérdeztünk tőle valamit, és akkor így oda állt mellém, és elkezdte a karom fogdosni.

Mindig cuppog ha meglát és úgy hív hogy "kicsim"..

és amivel be telt a pohár, hogy tegnap hoztam haza az oklevelem, és látta.. gratulááció ként adott "baráti" puszit, utána elkezdi: Tetszel nekem.. de ez titok..

Most meg mondja apának, hogy látta a neten a képem (szerintem le is mentette, de nem biztos)....

Már nagyon unom, ezt az egészet. Apummal beszéltem is róla, anyum most nem akarom ezzel bosszantani.. de Mit tudok tenni? elegem van belőle.. Már régebben a kpocsi úton mentem át (!!) hogy ne kelljen a zebrán átmennem, mert a zebrával szembe van az "irodája" .. Valaki, valami tipp?

köszönöm, 13/L

2013. ápr. 17. 16:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Most egy ideje nem láttam, nem volt a közelembe. De amint meglátom megkérem hogy álljon le. De meghallgatok minden fél választ :) és köszönöm az értelmes válaszokat :) mentek az ujjacskák :D
2013. ápr. 20. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú sajnállak....a húgommal csinálná ezt valaki, szerintem többé nem lehetne kölyke úgy lerugnám a pisilőjét....és ha látnám hogy más ilyen idős kislánynak csinálja akkor is!!! Ez hihetetlen...állj ki magadért, ne engedd hogy fogdosson, meg cuppogjon, undorító! Szólj vissza neki, szólj anyudnak, rendőrségnek, fiúknak suliból....vagy tegyél égő kutyaszart az ajtaja elé :DDD de komolyan, vigyázz magadra :)))
2013. ápr. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!