Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egész nyaramat elrontották...

Az egész nyaramat elrontották a szüleim?! 12/L

Figyelt kérdés
Úgy volt volna, hogy megyek Pécs melletti faluba egy hétre, és benézünk Pécsre is - egyedül, de a barátnőim szülei vigyáztak volna rám. Erre anya azt mondja, hogy nem engedhetnek el, mert megyek táborba ami sok pénz, meg 12 éves gyerek nem mehet ilyen messzire szülői felügyelet nélkül, és vérszerinti rokonnak muszáj vigyáznia rá. Erre mondom, hogy ez hülyeség, senki nem tudná meg, hogy én ilyen messziről jövök. Tönkretették a nyaram, halál rosszkedvvel megyek táborba. :( Egyébként netről ismerem a barátnőimet, webkameráztunk is, nagyon jól kijövünk, imádom őket.:) De a szüleimnek hála, az egész estét átsírtam ez miatt, és soha nem felejtem el, hogy miattam nem találkozhattunk.:(
2013. júl. 2. 12:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg tragédia. Szerintem sose bocsáss meg nekik! Egy életre haragudj, mert 12 évesen egy hétre nem mehettél a világ végére egy webcam barátnőhöz! Szegény Te!
2013. júl. 2. 12:31
 2/40 A kérdező kommentje:
Most lehet gúnyolódni. 2 éve ismerem őket. És mindig kitalálnak ilyen hülyeséget, ami csak kifogás!
2013. júl. 2. 12:36
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Te szegény, a világ fájdalma a tiéd!

Anyukádnak igaza volt, én sem engedtelek volna el az ő helyében.

2013. júl. 2. 12:36
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én lányom lennél,én sem engednélek el. Majd egyszer, ha nagyobb leszel, meg érted majd, és hidd el, ha majd te anya leszel, te sem engednéd el a lányod ennyi idősen, egy olyan valakihez, akivel amúgy élőben sosem találkoztál,és gondolom a szüleid sem ismerik a barátnőid szüleit.... tehát megértem a szüleidet. Engem sem engedtek voln el anno...
2013. júl. 2. 12:37
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engedném el idegenekhez a gyerekemet. Elmehetnél, ha olyan barátnőd lenne, akiknek a szüleit jól ismerem. Igazuk van. Még kicsi vagy, ha tetszik, ha nem.
2013. júl. 2. 12:37
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
A táborok iszonyatos pénzbe vannak..ez érthető! Én sem engedném el a lányomat egyedül,talán jövőre találkozhattok! Ha igazi a barátság,és ,,szoros a kötelék,,köztetek,akkor bármennyit kibírtok egymás nélkül is! :)Bár én már anyuka vagyok,de az én legjobb barátnőm is messze lakik tőlem,még középiskolába barátkoztunk össze,ballagás után elsodort bennünket az élet egymástól,majd közel 8 év múlva tudtunk újra találkozni!Azóta megint csak neten tartjuk a kapcsolatot,mert nincs időnk és módunk személyesen is jókat beszélgetni. Szóval legyünk 12 évesek...vagy 35... a barátság fontos,nekünk is rosszul esik,nektek is,de biztos lesz még alkalom hogy találkozhassatok! :) A szüleidre ne haragudj,majd pár év múlva amikor nő lesz belőled,és felnőtt,meg fogod őket érteni!!! Tapasztalat! További szép nyarat!
2013. júl. 2. 12:39
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtudod te is, ha szülő leszel és a gyermeked ilyen butasággal áll eléd!
2013. júl. 2. 12:40
 8/40 A kérdező kommentje:
Elfogadom. DE mi az hogy 14 éven alul nem mehetek ilyen hosszú időre ilyen messzire? Ilyet csak anyáék tudnak kitalálni.-.-
2013. júl. 2. 12:41
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem csak anyádék, hanem minden valamire való szülő! 12 vagy! Ha annyira nagynak tartod magad, akkor gyakorold, amit az oviban tanultál és képzeld bele magad mások helyzetébe, lépj ki a saját kis világodból és igyekezz, hogy leessen, hogy vannak, akik vigyáznak rád!
2013. júl. 2. 12:44
 10/40 A kérdező kommentje:

De ők azt mondják, hogy nem lehet, mert lehet hogy elengednének, de nem tudnának, mert ilyen fiatal gyereket nem lehet ennyi időre szülői felügyelet nélkül hagyni.

EKKORA HÜLYESÉGET.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__1559256-atmehe.. ő mehet szülői írásos engedéllyel külföldre. Én miért ne mehetnék 12 évesen Magyarországon belülre?

2013. júl. 2. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!