Mikor fogok "átalakulni" nővé? Mikor fogok "felnőni"?
17 éves lány vagyok. Egyáltalán nem nőttem fel, sőt.
12 éves koromig egy magabiztos lány voltam, de ahogy elkezdtünk felnőni, minden lány egyre csajosabb, nőiesebb lett, de, bár külsőre én is, belül azonban nagyon gyerek maradtam. Mindenki "Megszépült", ápolt, csajos lett, én meg úgy érzem megcsúnyultam. A legjobb barátnőm közölte, hogy csúnya vagyok, az öltözködésemen poénból viccelődtek.
Változott a helyzet, van barátom is azóta, de úgy érzem, hogy KISLÁNY maradtam. Ha kisminkelem magam, ha felveszek lányos ruhákat, akkor is olyan kislányos kisugárzásom van, és annak is érzem magamat. Nem járok fiús ruhákba(hordok cicanadrágot, harisnyát, szoknyát, karidgánokat, stb)-szóval nem ez a teljes "fiúsabb" öltözködés. Mégis csúnyának érzem magam, és kislányosnak.
Félig-meddig örülök ennek, hiszen ez vagyok én.
Másrészt meg nem tudom hogy kezelni. Mindjárt 18 éves vagyok, és tényleg alapból úgy viszonyulnak hozzám az emberek is, mint egy 15 éveshez, mert SUGÁRZIK rólam. Nem lehet engem nőnek mondani.
EZ magától og változni, vagy tennem kell valamit?
Hát, ez egy érdekes kérdés. Én igazából csak egy éve érzem igazán, hogy nő vagyok. 19 éves vagyok, kb. egy éve hordok nőiesebb ruhákat és próbálok nőként viselkedni.
Tudod, nekem az szokott segíteni, hogy amikor megyek az utcán, kihúzom magam és azt mondogatom magamban, hogy én XY vagyok, x éves, fiatal, szexi és kívánatos nő :D Most így viccesen hangzik, de ha ezt sugárzod magadból, akkor mások ezt megérzik, leginkább a férfiak és küldenek visszajelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!