Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor fogok "átalakulni"...

Mikor fogok "átalakulni" nővé? Mikor fogok "felnőni"?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Egyáltalán nem nőttem fel, sőt.

12 éves koromig egy magabiztos lány voltam, de ahogy elkezdtünk felnőni, minden lány egyre csajosabb, nőiesebb lett, de, bár külsőre én is, belül azonban nagyon gyerek maradtam. Mindenki "Megszépült", ápolt, csajos lett, én meg úgy érzem megcsúnyultam. A legjobb barátnőm közölte, hogy csúnya vagyok, az öltözködésemen poénból viccelődtek.

Változott a helyzet, van barátom is azóta, de úgy érzem, hogy KISLÁNY maradtam. Ha kisminkelem magam, ha felveszek lányos ruhákat, akkor is olyan kislányos kisugárzásom van, és annak is érzem magamat. Nem járok fiús ruhákba(hordok cicanadrágot, harisnyát, szoknyát, karidgánokat, stb)-szóval nem ez a teljes "fiúsabb" öltözködés. Mégis csúnyának érzem magam, és kislányosnak.

Félig-meddig örülök ennek, hiszen ez vagyok én.

Másrészt meg nem tudom hogy kezelni. Mindjárt 18 éves vagyok, és tényleg alapból úgy viszonyulnak hozzám az emberek is, mint egy 15 éveshez, mert SUGÁRZIK rólam. Nem lehet engem nőnek mondani.

EZ magától og változni, vagy tennem kell valamit?

2013. jún. 29. 22:45
 1/6 anonim válasza:
46%
Tett fel ezt a kérdést öt év múlva...
2013. jún. 29. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Igazából sosem növünk fel csak megtanulunk helyesen viselkedni.
2013. jún. 30. 01:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól,hogy valaki 18 éves lesz még nem lesz felnőtt,és nő sem teljesen.23 éves vagyok,van egy 2 éves gyerekem,nőnek nő vagyok,mivel már szültem,de hidd el teljesen nem nőttem fel és bevallom nem is akarok.Felelősségteljes vagyok,háztartás vezetek,dolgozom,tanulok,gyereket nevelek,számlákat fizetek,külön élek kis családommal a szüleimtől,de még 1/3részt biztosan gyerek vagyok,arról nem is beszélve,hogy hiába van nőiesen alkatom,mellem,fenekem az arcom miatt 17-18 évesnél idősebbnek sohasem néznek.17-18 évesen meg még inkább az voltam,ne akard siettetni a felnövést.Az a jó,ha az ember nem nő fel teljesen,és az a jó ha fiatalabbnak néznek majd rájössz később,mikor 30 évesen megkérdezik mikor érettségizel,tőlem folyamatosan azt kérdezik 10es vagy 11es vagyok...
2013. jún. 30. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, ez egy érdekes kérdés. Én igazából csak egy éve érzem igazán, hogy nő vagyok. 19 éves vagyok, kb. egy éve hordok nőiesebb ruhákat és próbálok nőként viselkedni.

Tudod, nekem az szokott segíteni, hogy amikor megyek az utcán, kihúzom magam és azt mondogatom magamban, hogy én XY vagyok, x éves, fiatal, szexi és kívánatos nő :D Most így viccesen hangzik, de ha ezt sugárzod magadból, akkor mások ezt megérzik, leginkább a férfiak és küldenek visszajelzést.

2013. jún. 30. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Változni fog ez,higyj magadban!:)
2013. jún. 30. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
18-től 31 éves korra nő fel általában mindenki. Ez egy folyamat. Még akkor is ha közben gyerekünk születik. Én 36 vagyok és néha én is érzem, hogy kislánynak nézek ki. Igaz, hogy pont annyi a súlyom mint 18 évesen és nincsenek ráncaim (szerencsés a bőröm). Pedig felnőtt életet élek. Igaz gyerekem nincs, lehet attól megváltozna a helyzet. Egy igazi komoly párkapcsolat lehet meghozná a felnőtté válást. Ahol dicsérnek, imádnak, agyon szeretnek. Meg még az jutott az eszembe, hogy kis mellem van, és lehet ezért is érzem magam néha kislánynak.
2013. jún. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!