Anyukák, apukák, akik 3-an vagy többen vagytok testvérek, mennyire volt jó nagy családban felnőni? Felnőttként milyen a viszony a tesóitokkal? Ti mennyire szeretnétek nagy családot?
Mi 3-an vagyunk testvérek.És nagyon jó,hogy így alakult,én vagyok a középső,és egyetlen lány.Van még egy bátyám és egy öcsém.Szerettem hogy 3an vagyunk tesók.Sokat játszottunk együtt.A mai napig nagyon jó a kapcsolatom velük.
Nekem már van egy kisbabám,és családom.A bátyámnak csak menyasszonya van,az öcsém meg még otthon él,hisz még csak 16 éves.De így is napi szinten beszélünk,és heti szinten találkozunk.
Én hasonlóan nagy családot szeretnék.Minimum 2 gyerkőc,de ha 3 lesz,azt se bánom. :)
Nekem két öcsém van,de soha nem volt jó igazán a viszonyunk. Ezt annak is betudható hogy egy kőkemény alkoholista apa mellett nőttünk fel!:(((
Kicsi gyerekként szerettük egymást,kamasz éveinkben nagyon eltávolodtunk.
Most felnőtt fejjel sincs meg köztünk az az erős testvéri kötelék,olyan átlagos. Beszélünk,találkozunk,elvagyunk,bár messze lakunk egymástól.
Nekem eddig 1kislányom van de szeretnék még legalább 1gyereket majd.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!