Miért akarnak ennyire felnőni?
Középsuliban most járok első osztályba,de a környezetemben ,csak én érzem magamat gyereknek..végül is 15 évesen ki felnőtt?:S
A többiek mind olyan komolyak,és határozottak.
Miért van ez??
Szerintem most kellene élvezni azt,hogy még semmi problémád nincs,mert még gyerek vagy,de ők teljesen máshogy gondolják:S
Bennem is sokszor megfogalmazódik ez a kérdés.Én is elsős vagyok a középsuliban.Nálunk osztályban mindenki vicces,vidám,sok hülyeségbe benne vannak,nem olyanok mint a felnőttek.Én is ilyen vagyok.Nagyon sok hülyeségben benne vagyok,de csak mértékkel (ne kapjunk érte intőt),szoktunk egymással poénkodni,szívatni egymást.Mégis van egy másik oldalam,amikor tudok komoly és határozott lenni,figyelmes és megbízható.Ha egy kedves felnőtt ezt az oldalamat ismeri meg először sokszor mondják,hogy milyen felnőttes a hozzáállásom.Pedig ez csak az egyik oldalam.
Nem akarok egoistának tűnni,de szerintem én az arany középutat képviselem.Van a két véglet,amikor valaki nagyon határozott,okos,figyelmes és amikor vicces,szívatós,élvezi az életet típus.Szerintem túlságosan egyik sem jó,mert az első esetben nem használja ki a kamasz éveit,hogy szórakozzon,a második esetben pedig sokszor nem gondol bele,hogy mivel járhat egy-egy tett.Szerintem az a legjobb,hogyha valakiben megvan mind a kettő típus keveredve.
15/L
szerintem te érettebb vagy mint azok akik annak látszódnak
én 10dikes vok
1994/F
Ami azt illeti,egy teljesen átlagos középiskola.
Kedves 1. hozzászóló én is ilyen vagyok,de annyian akarnak felnőttnek látszani:S
Én is benne vagyok hülyeségekben,de a többiek mért játsszák ennyire meg magukat?
Te fogod fel rosszul.
Határozottak? Na és? Legalább tudják, mi a céljuk, mit miért tesznek. Attól meg még lehet élvezni az életet. Nem kell folyton hülyéskedni. Az iskolában meg amúgy sem azt kell, hanem inkább tanulj ennyi idősen, mellette szórakozz. Ne arról szóljon, hogy mennyit idétlenkedsz. Most alapozod meg a jövőd. Figyelj oda, és néha tanulj a mások viselkedéséből.
Én gitározok, bandában játszom, fesztiválra vagy házibuliba járok. De kitűnő tanuló vagyok a gimnáziumban. Benne vagyok a hülyeségekben, de ha a hely megköveteli, akkor igenis komoly leszek és maradok.
Tudd, hol lehet pisisnek kinézni, és úgy viselkedni. Egyébként csak magadat fogod leírni.
És nem igaz, hogy nincs semmi problémád ennyi idősen. Nem vagy egy kicsit elkényeztetve...?
sajnos nemnagyon értem hogymire gondolsz ezzel a "15 évesen komolyak határozottak és nem élvezik ki eléggé a gyerekkorukat"
azokból amiket tapasztaltam szerintem a mai 15 évesek talán többet élvezkednek mint kellene :D ne aggódj ha nem/még nem vonzódsz a nagy bulik, pia vagy a szex felé... minél később következik be szerintem ez annál jobb... nem jó mindenen hamar túlesni... majd jön magától 14/L
utolsó hozzászólónak:D
holnap töltöm a 16-ot:D
és én is tudom mindezt,de köszi
neked van igazad
a komolyan majd 15 év múlva sírnak, mennyire jó lenne gyereknek lenni újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!