Miért van az, hogy a mai kamaszok, tinik mind öngyilkosok akarnak lenni? Van ez a sok "emo" meg minden. Miért?
A régiek is öngyilkosok akartak lenni, csak akkor még nem szólt erről semmi hír.
Ez egy életkori sajátosság a tini korban. Csak néhányaknál alakul valós depresszióvá.
Hát eddig is öngyilkosok akartak lenni/lettek fiatalok. De amire te gondolsz szerintem ez a divat vagdosás és egyéb "értelmes" tevékenységek. Nos ez a divat, és ha egy gyereknek nincs személyisége, akkor mit tud csinálni másolja a többi majmot... szóval ők nem akarnak öngyilkosok lenni, csak úgy tesznek, sőt talán kicsit el is hiszik, hogy de ők mennyire keményen elcseszett gyerekek és meg kell halni, de azért isten ments hogy lemaradjak a jövő hónapban kikerülő emo szám klipjéről, mert akkor meghalok... divat, semmi több.
A valódi depressziós gyerekek meg a betegségük miatt akarnak öngyilkosok lenni, de ez mint írtam eddig is létező jelenség volt.
Amikor gimis voltam (86-90)nekem is volt négy osztálytársnőm, Depeche Mode rajongók voltak, én voltam a titkárnőjük. Én varrattam nekik egyensapkát, voltam a lelki szemetesládájuk, stb.
Szokás volt náluk, hogy minden nap másik lánynál találkoztak, pontosan meghatározott időben, mert akinél találkoztak, az a lány, mielőtt a többiek odaértek, pengével vagdosta magát, és a többieknek kellett bekötniük a csuklóját.
Nem akartak meghalni, csak divat volt.
Most a fiamat kérdeztem a mai emósokról (neki is van ilyen haverja), ő azt mondta, hogy néhány csak divat miatt öltözik és festi magát, de egyébként semmi baja.
Szerintem csak tartozni akarnak valahová.
Anno én Bill Idol rajongó voltam, pedig soha egy számát sem hallottam. De ha nem majmoltál valakit, akkor nem tartozhattál egy csoportba sem, és kívülállónak lenni nem volt jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!