Miért van az, hogy a mai kamaszok, tinik mind öngyilkosok akarnak lenni? Van ez a sok "emo" meg minden. Miért?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 21:06
11/18 :) :) :) válasza:
Csak azért csinálják hogy kitünjenek,nem mindenki gondolja komolyan,eléf ritka az akinek tényleg valós oka van rá,és nem csak divatból és majmolásból.
12/18 anonim válasza:
Mert mindnek csak a szája nagy, aki meg meri csinálni az már rég megcsinálta, béke poraira. A többi csak figyelemfelkeltés, például a jellemzően gagyi frizura, gáz öltözködés és béna zenék hallgatása. Pózolás az egész, majd kinövik.
13/18 anonim válasza:
hát nem tudom az én környezetemben sőt az egész iskolában 1-2 kivétellel senki sem emos akkor meg az az 1-2 had olje meg magát 13/f
14/18 A kérdező kommentje:
De sok olyan van aki nem csak divatból csinálja,tényleg mindig rossz kedve van (én is ismerek ilyet)
2011. márc. 29. 17:37
15/18 anonim válasza:
Nekem is szar kedvem lenne ha ma lennék fiatal, valami szar iskolába járnék ahol olyat tanítanak amit úgysem használok az életben és nem én vagyok az ura az életemnek.
Erre megoldás egy pár éves unaloműző terv végigvitele. Szakma tanulás bármi áron, szakmába belejövés, saját kis cég alapítás, sok munka, nagy fizetés, saját ház építés, többi emón röhögés és leszarás, saját élet élés.
16/18 anonim válasza:
Ahogy sokan mondták, sokan csak divatból csinálják. De én pl ismerek olyat, aki megismerkedett a Mode-al, és elkezdett lefelé csúszi. Önvagdosás, alkohol, cigi. Elötte egy tök normális csaj volt... Szóval szerintem foglalkozni kell vele, ha komoly a dolog.
17/18 Vad-Ász válasza:
itt van egy nyomós ok a kérdésedre,igaz kicsi késéssel a kérdés feltétele után:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
18/18 anonim válasza:
Írj privit, szívesen beszèlgetnék veled, ha akarod, hátha tudok segíteni! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!