Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleim el akarnak költözni,...

A szüleim el akarnak költözni, na de az Őrségbe! Mit tegyek? 13L

Figyelt kérdés

Igen, gyönyörű tájegység, de nem tudnék ott élni. Miden évben kétszer egy hétre elmegyünk meg néha nyári hétvégéken is, de ott lakni...hát... nem tudnék. Csönd, nyugalom. Ez mind szép és jó, ha csak egy kis időt töltök ott vagy elmúltam 40:P Most illeszkedtem be az iskolában is tökéletesen, felújítottuk a lakásunkat, nem tudom miért akarnak költözni, minden a mostani lakhelyünkhöz köt. Hogyan beszéljek velük?

13L

2011. febr. 19. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem úgy beszélj velük, ahogy ezt itt leirtad. Kérdezd meg, miért teszik, hogy megértsd először is, mi vitte őket rá erre a döntésre. Utána mondd el (ne vagdalkozva), te mit gondolsz erről, és hogy erre gondoltak-e, te mit fogsz szólni. Esetleg mehetsz majd olyan középiskolába, ahol van kollégium, és akkor nem folyamatosan laknál az Őrségben, és a városi élet is megmaradna. De az is lehet, hogy nagyon jó barátokat és dolgokat hagynál ki, ha ennyire elzárkózol a költözéstől, minden helyzetben van jó és rossz is, nem csak rossz. Úgyhogy tényleg, beszélgessetek. Sok sikert!

32/n

2011. febr. 19. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az egész család szerelmese ennek a tájnak - köztük én is - de mint nyaralóhely. Biztos itt is szerezhetnék barátokat, sőt nyáron szinte le is költözünk, de a sulit nem szeretném otthagyni, a kollégium jó, köszi:)
2011. febr. 19. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ha most lett felújítva a ház, miért szeretnének a szüleid elköltözni. nem lehet, hogy valami munkahelyi probléma van, és esetleg ott keresnek állást?
2011. febr. 19. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, általában mindent megbeszélnek velem is. Amúgy édesapám egy bécsi cégnél résztulajdonos anyukám pedig könyvelő, tehát semmi okunk nem lenne költözni
2011. febr. 19. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ott a megoldás. Mivel Bécs oda közelebb lenne így gondolom azért költöznének oda.
2011. febr. 19. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
De már így is Sopron mellett lakunk:P
2011. febr. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!