Mit kéne tennem? Mivel lehetne meggyőzni őket? (bővebben lent)
szóval az a helyzet,hogy a barátommal 4hónapja együtt vagyunk,és szeretnék ottaludni nála.csak az a gond,hogy a szüleim a kapcsolat elején megmondták,hogy ezt még egy jó ideig nem fogják engedni,de ez ellent mond annak a ténynek,hogy a saját apám visz ki a barátomhoz hétvégente,pedig ő nem annyira örült hogy együtt vagyunk.
na annyi lenne a lényeg,hogy hogyan tudnám őket meggyőzni arról,hogy ha ottaludnék nála,nem csinálnánk semmi \'rosszat\'.?
meg azt hogy tudnánk elmondani nekik,hogy sok rossz "szokásomról" lemondtam miatta(cigi,piercing,hajfestés).tehát hogy jó hatással van rám,a tanulásban is segít,ha kell.
remélem meg lehet érteni.
légyszi aki csak oltogatni akar a korom miatt,vagy azt mondaná hogy várjunk vele,inkább ne írjon.
előre is köszönöm
14/L
nem tudom hány éves vagy(utolsó),de eleinte én is így hittem. vagy ez neked egy megtörtént eset? mert én is azt hittem hogy nem engedi apám,és most már itt tartunk. :-)
19/L nagyon szépen köszönöm a válaszodat :-)
Az lehet hogy apád valamilyen szinten segit neked,de teljesen érthető hogy óvnak téged mert még csak 14éves vagy...
Hidd el ők nem rosszat akarnak de mint ahogy a válaszadók többsége szerint is(olvasd csak vissza)hogy nem kéne ezt még elkezdeni.Az hogy cigiztél gondolom titokban ment,de az elég vicces hogy máér le is szoktál és mikor kezdted?12,5 évesen:D:D
De ha te mást érzel ugysem fog senki visszatartani viszont 4hónap után még korai lenne(mint nő a "nő"nek).És a srác hány éves amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!