Mit kéne tennem? Mivel lehetne meggyőzni őket? (bővebben lent)
szóval az a helyzet,hogy a barátommal 4hónapja együtt vagyunk,és szeretnék ottaludni nála.csak az a gond,hogy a szüleim a kapcsolat elején megmondták,hogy ezt még egy jó ideig nem fogják engedni,de ez ellent mond annak a ténynek,hogy a saját apám visz ki a barátomhoz hétvégente,pedig ő nem annyira örült hogy együtt vagyunk.
na annyi lenne a lényeg,hogy hogyan tudnám őket meggyőzni arról,hogy ha ottaludnék nála,nem csinálnánk semmi \'rosszat\'.?
meg azt hogy tudnánk elmondani nekik,hogy sok rossz "szokásomról" lemondtam miatta(cigi,piercing,hajfestés).tehát hogy jó hatással van rám,a tanulásban is segít,ha kell.
remélem meg lehet érteni.
légyszi aki csak oltogatni akar a korom miatt,vagy azt mondaná hogy várjunk vele,inkább ne írjon.
előre is köszönöm
14/L
jajj ember ne bántsátok már! mintha ti nem szívtatok volna cigit és olyan makulátlanok lennétek! rátok senki sem kíváncsi!
no szóval. ha tényleg nem történne semmi 'olyan' akkor szerintem el kéne engedniük. 4 hónap nem kis idő. a szexel tényleg várj legalább 1 évest. de ezt örömmel látom tudod. ha ilyen jó hatással volt rád a fiú akkor nem tudom mi a baja a szüleidnek. na meg ha segít tanulni ilyesmi.hozd fel a szüleidnek ezeket az érveket amiket most leírtál ide, hátha megenyhülnek.amúgy van egy jó ötletem az ott alvással kapcs. mi lenne ha felajánlanád nekik és megbeszélnéd a fiú szüleivel hogy "felügyeljen" titeket? a szülő a szülőben általában megbízik. na meg mondd azt hogy ha elengednek mit tudom én. elmosogatsz. vagy leporolod a szekrényeket vagy felmosol vagy kisepregetsz vagy füvet nyírsz vagy valami! remélem segítettem! sok sikert!
Én simán megpróbálnék beszélni velük,elmondanám,hogy megváltoztam miatta jó irányba.Leszoktam a cigiről,kivettem a pc-m és már a hajam sem festem,mert ennek örült én pedig szeretem és megtettem érte!Légyszi engedjétek meg,hogy este nálunk nézzünk filmet és ott aludjak!
Ha nem engednének elmondanám,hogy nem szex miatt akarok ott aludni!Amúgy meg szexelni nem csak szobában lehet!
14,5/L
utolsó 2 válaszoló: köszönöm szépen,nagyon sokat segítettetek :)
a töbiek meg...
Szerintem is nyugodtan beszélj konkrétan a szüleiddel. Lehet hogy nem hat, de legalább elgondolkodnak rajta, ha tudják hogy változol, mégpedig jó irányba változol miatta! 14 éves vagy, és nyilván féltenek a szüleid. Ha körbenézel a korosztályodban nagyon sok olyan lányt találsz, aki nem hogy az első együttléten van túl, de a jó ég sem tudja hány "barátja" volt már. Azzal hogy a szüleid felelősségteljesen gondolkodnak, nem büntetnek, egyszerűen csak szeretnének megóvni az esetleges csalódásoktól. Tudom hogy egy fiatal nem feltétlenül azért alszik a párjánál, mert szeretkezni szeretne vele, ezt meg lehet tenni délután vagy kora este is, nem kell hozzá egymásnál aludni. Egyszerűen csak jóérzés a szerelmed melletted elaludni, és reggel az ő csókjára ébredni. Én is rengeteget harcoltam a szüleimmel emiatt. 16 voltam, amikor először elengedtek fiúhoz, előtte egyszer egyszer jöhetett hozzánk csak az akkori barátom.
Fölösleges azzal jönni, hogy nem lesz szex, ez nem hatja meg a szülőket (saját tapasztalat), amíg nem akarnak, addig sajna tótágast is állhatsz, akkor sem fogják hagyni hogy ott aludj náluk. Esetleg aludhattok nálatok, így még a szülők félszeme rajtatok is lehet. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!