Nektek hányra kell hétvégenként hazaérni?
Én 14 éves koromtól rendszeresen kijártam közterezni haverokkal...anyának mindig névlistát adtam, hogy kikkel vagyok, de soha nem akarta hogy meséljek róluk, mert tudta, jobb ha nem ismeri őket...na jó tényleg minden szülő rémálma típusú emberkék...xD
Általában 7-8-ra kellett hazaérnem, aminek következtében 10 és fél 11 között hazaestem....általában...
17 évesen kicsit elhúzódott egy buli és elfelejtettem hazatelefonálni, és fél 3kor értem haza hajnalban...na annak nem örültek, de ha szóltam volna előtte, nincs para...
Most, hogy 18 elmúltam (bár anyuék elég szigorúan próbálnak fogni) elmondom, hogy hova megyek kikkel, és hogyha későn jövök csörgök...így tulajdonképpen bármeddig kint lehetek-ha nem engednék, akkor is kint lennék, csak óránként-két óránként telefonálnom kell nekik...
Én akárhányszor kimentem, köztér mellett még kocsmák és koncertek játszottak...(Kocsmát is lejelentettem anyának, mert tudtam bízik bennem annyira, hogy nem iszok...)...és most is ha kimegyek köztér-kocsma-koncert...:D
18/L
Mivel nem városban lakom hanem faluban, ha bemegyek a barátokkal csavarogni akkor vagy utolsó vonattal (22:40) vagy hazacsörgök, hogy csak a hajnalival (4:35) jövök haza. Ha koncertre megyünk akkor a hajnali 5:40-el jövök, télen nyáron.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!