Nektek hányra kell hétvégenként hazaérni?
(Nyárról beszélek, télen csak itthon punnyadok...)
Hát én nem szoktam kimaradni sokáig, ált. 19-20 óra körül hazaérek. (Ilyenkor még simán világos van.)
Viszont én úgy érzem az őseimben valahol 22-23 óra körül van az a határ, amire haza kell érnem. Ennél tovább nem is voltam kint soha, bár este 10-ig nyáron többször elvagyok, mert imádom a mozit, és általában esti vetítésre megyek. (Bár igaz, hogy mehetnék korábbira is...)
Amúgy gyakran megyek ki néhány haverral (csajok-fiúk vegyesen) dumálni, lesétálunk dunapartra, felülünk a hídra stb. ezzel sokszor elvagyunk este hétig... De nagy bringás vagyok, és mivel nyáron dög meleg van, olyan este hat körül megyek el, és fél kilencre térek vissza.
Ha esetleg már úgy gondolják, hogy ideje hazamennem, felhívnak, és szó nélkül egyből indulok. Persze mindig tudják, hogy kikkel, és nagyjából merre vagyok.
15/F
Nincs megszabva, akkor megyek, amikor a többiek is.
Oda mehetek, ahova akarok, nem is tudom, ez mért lenne megszabva. Barátokkal, ki mással? :D
Inni, bulizni, cigi mellett értelmes beszélgetéseket folytatni már kicsit beállva. --> ez az átlagos, de szokott lenni enyhébb/durvább is, függetlenül attól, hogy szórakozni megyünk, vagy csak "kocsmázni", vagy "pizsipartizni" (hülye szó)
16L
"baromira nem kéne kint kószálni meg csak úgy akármikor hazamenni 18-19 évesen"
Ember, felnőtt nő vagyok jogilag, 19 évesen nehogy már ne mehessek el szórakozni. Jövőre már itthon se fogok lakni. Vagy szerinted meddig kéne itthon ülnöm és este 9-kor lőni a pizsit?
# 17
Most rendesen félreértetted, amit írt, nem figyeltem, de szerintem vesszőhiba, ő ugyanis azt a 15-6 évesekre írta, a 19 évesekre azt írja, hogy oké, hogy bejelented, hogy elmész és kész...
asdf2
Igazad lehet :D Ha ez a helyzet akkor nem szóltam :D
# 19
Csak gondoltam szólok, mielőtt egymásnak estek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!