Mit tudnék tenni? 17 éves vagyok, babysitterkedni szeretnék hétvégenként, esetleg hét közben délután, de nincs a környezetben rokon, ismerős, szomszéd.
Hirdetheted magad újságban, neten, kirakhatsz hirdetést gyerekorvosi váróba, meg hasonló helyekre, ahol sok kisgyerekes fordul meg.
Nem szeretném elvenni a kedved, de azért ne nagyon éld bele magad. Ez egy bizalmi állás, általában ajánlás útján szoktak az emberek bébiszittert választani, ráadásul sok szülő nem is hívna ilyen fiatal lányt. A legtöbben olyat keresnek, akinek már vannak saját gyerekei is, vagy esetleg gyerekekhez köthető foglalkozásuk van (pl. óvónők, bölcsis gondozónők, dadusok, pedagógusok, szakképzett bébiszitterek, stb.)
Szerintem esélytelen.Most még legalábbis!
Én biztos nem hagynám egy 17 éves lánykára a gyerekem.Biztos megnézném azt akire igen,és minimum valamilyen gondozói,dajka vagy pedagógiai végzettségű lenne az illető.
Az én fiamra is 17 éves lány vigyáz. Nincs ebben semmi rossz. A másik dolog pedig, hogy akinek van hozzá végzettsége, az minimum 1000ft/óra, de inkább 1500 (Budapest), míg a diákok nem ennyire pénzéhesek...
Adj fel hírdetést nézem helyi lapban, esetleg beszélj a védőnővel, ő tudna biztosan olyan családot, akinek elkelne a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!